Update

 

“Ook wel eens jaloers op die eeuwige optimisten, die mensen die overal het positieve van inzien? Ik peins daar weleens over als ik naar alle somber gestemde analisten luister. De wereld vergaat nog net niet, maar voor de rest is er weinig hoop. Niet waar dus! Laten we elkaar geen uitzichtloosheid opdringen. Ook bij een verandering van (ondernemers)klimaat kun je anticiperen. Maar dan moet je daar wel voor gaan. Het klinkt als een cliché, maar is het niet.

 

Turbulent

Bij Strict geloven we in onze business, in de mensen die verschil kunnen maken. We weten wat we kunnen betekenen voor onze klanten. Onze herijkte visie sluit uitstekend aan bij wat de markt nu en in de toekomst wil. We brengen diensten en concepten waar de markt om zit te springen. Die markt verandert voortdurend, is turbulent in beweging, dat beseffen we. Maar juist daarom staan wij klaar om klanten perfect te helpen bij het opvangen van de gevolgen van die veranderingen.

 

Alerter

‘Vroeger’ bestaat niet meer, met valse nostalgie over hoe het allemaal in het verleden ging, schiet je als moderne professional weinig op. Deze tijd vraagt om een nieuwe manier van denken en handelen, om frisse concepten die je helpen om al die veranderingen om je heen te managen. Wij hebben onze organisatie aangepast om nog alerter op vragen te anticiperen. We kunnen vertrekken vanuit de hoogwaardige, complexe vragen die de consultants van Strict op strategisch en tactisch niveau kunnen aanpakken.

 

3 nieuwe labels

Strict Consultancy biedt prima passende dienstverlening in een groeiende markt. We bieden nieuwe concepten als het gaat implementatie- en migratietrajecten. Dat doen we met Stipt-ICT, maar ook met Strome als het gaat om uitvoeren van regie over de contracten die u heeft afgesloten. Daarmee kunnen we u helpen om enorm op kosten te besparen, door de inzet van ervaren regisseurs ondersteund door toonaangevende applicaties. Zo hebben we drie labels waarmee we de hele keten bij klanten kunnen bedienen. Van hoogwaardige consultancy, het implementeren van ICT-voorzieningen tot aan het ontzorgen van klanten betreffende veel operationele ellende.”

 

Jan-Hein Bastiaenen
Algemeen Directeur

Jan-Hein-Bastiaenen