Begin oktober werden in de Utrechtse Jaarbeurs vijf prijzen uitgereikt aan organisaties die bijzondere initiatieven ontplooien rondom talentontwikkeling. In dit artikel reageren de vijf winnaars op hun prijs, waaronder Strict als nummer twee!

Gepubliceerd door PW op PWnet.nl op 16 oktober 2018

Mark van Westerlaak, HR-manager bij Strict, is blij met de tweede prijs, en was niet heel verrast. “Als ik kijk naar de dingen die we doen, en vooral ook naar de gedachte die erachter zit, dan snap ik dat we goed scoren. Hoewel het wel onze doelstelling is om volgend jaar helemáál bovenaan te eindigen.”

Ons HR-beleid is eigenlijk heel simpel: hoe kunnen wij jou de zuurstof geven zodat je vuurtje blijft branden?

De kern van het HR-beleid bij Strict is samen te vatten met de term werkondernemerschap. “Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een intrinsieke motivatie heeft. Het is een vuurtje wat van binnen bij iedereen brandt, en wat ervoor zorgt dat je op jouw vakgebied zoveel mogelijk waarde toe wil voegen. Als je hiervan uitgaat, is ons HR-beleid eigenlijk heel simpel: hoe kunnen wij jou de zuurstof geven zodat je vuurtje blijft branden, en misschien zelfs nog wat harder gaat branden?”

Het gaat er dus om een omgeving te creëren waarin mensen gestimuleerd en gefaciliteerd worden om het beste uit zichzelf te halen. “We hebben allemaal intelligente mensen bij ons werken, en die wil ik vooral niet vertellen wat ze moeten doen. Die regie nemen ze zelf wel als ik ze de ruimte geef. We gaan als werkgever vooral het gesprek voeren: wat heb je van ons nodig om het maximale uit jezelf te halen? Mensen zien dat doorgaans veel beter zelf, omdat zíj ook degenen zijn die bij de klant werken.”

Lees hier het volledige artikel op PWnet.nl

Deel dit artikel met anderen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Strict: uw enabler in de digitale transformatie! Strict helpt organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van werkende digitale oplossingen. Geheel (merk)onafhankelijk door continu vooruitlopend te zijn in kennis op het vlak van technische mogelijkheden en deze kennis om te zetten in innovatieve ideeën en praktische realisatie. Wij geloven dat de relevante organisatie van de toekomst continu verbonden is met mensen, organisaties en andere digitale middelen. Wij helpen deze ‘Connected Enterprise’ met innovatieve oplossingen op het gebied van: • Business mobility • Cloud en infrastructuur • Bedrijfskritische communicatietechnologie • Bereikbaarheid • Privacy en Security • Sourcing en regie