Associates

Associates is een netwerkorganisatie van zelfstandige project- en interim-managers, en management- en businessconsultants. Onder het credo ‘vrijheid in verbondenheid’ bundelt Strict Consultancy externe expertise en uitgebreide senior management skills binnen haar eigen werkveld. De Associaties voorzien in complementaire kennis- en ervaringsgebieden als:

  • Interim Management
  • Business Development
  • Marketing en Sales Management
  • Programma Management
  • IT- en Netwerkspecialisten
  • Project Management
  • Change Management
  • Product management

 

Online communicatieplatform verhoogt capaciteiten

Gert-Jan Elzinga is MT-lid van Strict Consultancy en verantwoordelijk voor het Associates-netwerk. “De Associates zorgen voor uitbreiding van kennis, ervaring en flexibiliteit binnen Strict Consultancy. Ook hebben we Yammer, een online platform, geïntroduceerd waar de Associates – maar ook de vakbroeders en soortgenoten binnen onze eigen organisatie – met elkaar kunnen communiceren en hun kennis en ervaring kunnen delen. Associaties staat voor ‘vrijheid in verbondenheid’: zo’n online platform draagt daaraan bij. We kunnen Yammer optimaal inzetten om te faciliteren in de samenwerking onderling, en de ontwikkeling van new business. Een centraal platform maakt het netwerk nog dynamischer, zorgt voor meer uitwisseling van kennis en kunde en dus meer capaciteiten naar klanten toe. Op deze manier blijven we de omstandigheden om continuïteit in opdrachten voor alle Associates te behouden, maximaal faciliteren.”

Meer dynamiek door voortrekkers

“Vorig jaar is het idee ontstaan een aantal ‘voortrekkers’ aan te stellen binnen de Associates. Niet formeel een bestuur, maar een viertal enthousiaste Associates die door actief te zijn binnen het netwerk voor meer dynamiek zorgen. Deze voortrekkers hebben zichzelf als doel gesteld de communicatie tussen Strict Consultancy en de externe Associates, en de Associates onderling, verder te vergemakkelijken en te verbeteren. Yammer kan daar als centraal communicatieplatform een belangrijke rol in spelen. Je leert elkaar gemakkelijker kennen, weet beter wie we in huis hebben én wat diens specialiteiten zijn. Bovendien denken de voortrekkers actief na over het genereren van nieuwe business, en delen inherent daaraan hun netwerken, kennis en ervaring. Op den duur krijgen andere Associates de mogelijkheid het stokje van ‘voortrekker’ over te nemen. Dat blijven we bewust rouleren om nieuwe mensen in ons netwerk te betrekken en daarmee nieuwe plannen en ideeën.”

Neem contact op

Meer informatie over Associates kunt u opvragen bij Gert-Jan Elzinga via g.elzinga@strict.nl of bel naar ons kantoor in Vianen 088 5555 800.