Vianen, 26 juni 2017 – Strict heeft Wouter Borremans aangesteld als directeur van Strict Consultancy. Deze aanstelling sluit aan bij de beweging die Strict maakt om marktleider te willen zijn in de merkonafhankelijke strategische advisering en begeleiding van klanten op het gebied van digitale innovatie en transformatie.

Voor zijn aanstelling als directeur was Wouter Borremans al actief binnen Strict Consultancy als Managing Consultant. Hij had de leiding over het Cloud team, dat advies geeft over cloud- en hybride oplossingen op het vlak van IT en communicatietechnologie. Zijn kennis en praktische ervaring sluit aan bij het toekomstbeeld van Strict: leidend blijven in business mobility, bedrijfskritische communicatietechnologie en technologische mogelijkheden, waarmee voor klanten nieuwe businessmodellen ontstaan en bestaande business cases verbeteren. Strict heeft als doelstelling dé adviseur te zijn op het gebied van de Connected Enterprise en zo bedrijven te helpen in de Digitale Transformatie.

Jan-Hein Bastiaenen, directeur van  Strict Holding en voormalig directeur Strict Consultancy: “Strict Consultancy heeft de afgelopen tijd een aantal strategische veranderingen ondergaan. Vanuit onze nieuwe visie helpen we organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van digitale oplossingen. We zijn de enabler in de digitale transformatie. Wouter beschikt over de juiste achtergrond om de klanten van Strict Consultancy mee te nemen in de digitale transformatie. En om Strict Consultancy nog verder te laten groeien.”

Voormalig directeur Jan-Hein Bastiaenen zal directeur blijven van  Strict Holding en zich meer gaan focussen op de strategie van de Strict onderdelen: Consultancy, Project Masters, Academy en Knowledge Masters.

 

Strict: uw enabler in de digitale transformatie! Strict helpt organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van werkende digitale oplossingen. Geheel (merk)onafhankelijk door continu vooruitlopend te zijn in kennis op het vlak van technische mogelijkheden en deze kennis om te zetten in innovatieve ideeën en praktische realisatie. Wij geloven dat de relevante organisatie van de toekomst continu verbonden is met mensen, organisaties en andere digitale middelen. Wij helpen deze ‘Connected Enterprise’ met innovatieve oplossingen op het gebied van: • Business mobility • Cloud en infrastructuur • Bedrijfskritische communicatietechnologie • Bereikbaarheid • Privacy en Security • Sourcing en regie