Communicatie APK

Een second opinion op uw bedrijfskritische communicatie

Voor veel organisaties zijn communicatietoepassingen missie- en bedrijfskritisch. Zonder deze middelen stoppen bedrijfsprocessen of worden zij dermate verhinderd dat er financiële schade ontstaat. Als gegarandeerde continuïteit van communicatie een must is, wilt u natuurlijk over een helder en onafhankelijk beeld beschikken van de status en toekomstvastheid van netwerken en devices. Maar ook over een eerlijke inschatting van knelpunten, risico’s, levensduur en status van contracten. Met de Strict Communicatie APK beschikt u over een volledig onafhankelijk beeld van uw communicatietoepassing. Daarmee kunt u de juiste beslissingen nemen en eventuele knelpunten en risico’s oplossen.

Missie- en bedrijfskritische communicatie APK

Op basis van onze jarenlange onafhankelijke rol als communicatietechnologie adviseur, kijken we met een kritische blik naar uw huidige oplossingen. Hierbij kijken we naar de verschillende facetten binnen uw critical communications om hier vervolgens concrete verbeterpunten te benoemen. Hierin komen we ook met praktische tips en ideeën op basis van nieuwe ontwikkelingen en markttrends. Op basis van de review krijgt u een heldere presentatie met aandachtspunten en scenario’s die u kunt gebruiken om keuzes te maken en besluitvorming tot stand te brengen.

Wat U ermee kunt

Vanuit de rapportage en presentatie heeft u een onafhankelijke blik op uw missie- en bedrijfskritische communicatietoepassingen. U weet waar u verbeteringen moet aanbrengen om risico op uitval te elimineren. En u beschikt over een aantal scenario’s om ook op langere termijn kosten te besparen en/of functionaliteit te verbeteren. Op basis van deze aangereikte tips en verbeterpunten heeft u een belangrijke basis om op het juiste moment de beste besluiten te nemen.

Voordelen voor Uw organisatie

 

  • U beschikt over een duidelijke onafhankelijke status van uw communicatietoepassingen;

  • U heeft een geprioriteerde lijst met maatregelen om risico’s te voorkomen;

  • U krijgt een helder advies hoe u gebruik kunt maken van nieuwe technologieën en markttrends;

  • Met het rapport heeft u een belangrijk middel in handen om vanuit het management de juiste beslissingen te nemen op het juiste moment.

Ja, ik wil meer weten over de Communicatie APK

Of bel nu: 088 55 55 800