Van 2 tot 5 oktober 2018 vindt de derde Cyber Security Week plaats in Den Haag. Tijdens CSW18 draait alles om cyberveiligheid en zullen de meest uiteenlopende aspecten worden belicht. Het 4-daagse programma is samengesteld uit een groot aantal lezingen, workshops en interactieve sessies. De Cyber Security Week biedt de perfecte gelegenheid om belangrijke spelers te ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen te pitchen en met elkaar te bespreken.

Strict presentatie GDPR & Cybersecurity

Strict is partner van CSW18 en verzorgt een presentatie over GDPR & Cybersecurity. Je bent van harte welkom om te komen luisteren naar Lilian Knippenberg en Mustapha Sloot, beiden werkzaam bij Strict als Cybersecurity expert.

  

De presentatie van Lilian en Mustapha begint op woensdag 5 oktober om 09:30 uur in de Fokker Terminal, CSW Congress & Expo.

CSW18 wordt mogelijk gemaakt door The Hague Security Delta en wordt georganiseerd in samenwerking met vele partners en vakgerelateerde bedrijven.

Deel dit artikel met anderen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Strict: uw enabler in de digitale transformatie! Strict helpt organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van werkende digitale oplossingen. Geheel (merk)onafhankelijk door continu vooruitlopend te zijn in kennis op het vlak van technische mogelijkheden en deze kennis om te zetten in innovatieve ideeën en praktische realisatie. Wij geloven dat de relevante organisatie van de toekomst continu verbonden is met mensen, organisaties en andere digitale middelen. Wij helpen deze ‘Connected Enterprise’ met innovatieve oplossingen op het gebied van: • Business mobility • Cloud en infrastructuur • Bedrijfskritische communicatietechnologie • Bereikbaarheid • Privacy en Security • Sourcing en regie