Data driven innovatie.

9

De combinatie van nieuwe digitale innovaties en een steeds kortere time to market geeft organisaties een grote uitdaging. Ze moeten snel kunnen inspelen op veranderingen, maar tegelijkertijd de digitale innovaties wel laten aansluiten bij de strategie en die ook nog eens in lijn moet zijn met wet- en regelgeving. Daarnaast werken organisaties niet alleen: ze zijn onderdeel van een keten en zullen dus ook met verschillende partners moeten samenwerking. Hoe zorg je er als organisatie voor om in deze omstandigheden toch de ambities waar te maken?

Data driven werken geeft een voorsprong.

Digitalisering biedt veel kansen voor organisaties om integraal in de organisatie zelf of met externe partners samen te werken. Het is echter lastig om gezamenlijk tot de juiste en volledige informatie te komen, waardoor het moeilijk is om in controle te zijn en te blijven. Een data driven aanpak maakt het mogelijk om die informatie boven tafel te brengen en inzichtelijk te maken. Hiermee wordt de controle verkregen en wordt het helder op welke onderdelen van of tussen de organisaties interventies nodig zijn om  business value te realiseren.

Data driven werken helpt jullie om jullie uitdagingen en valkuilen het hoofd te bieden en de (groei)ambities verder in te vullen. Door het gebruik van fact based informatie blijven jullie concurrerend.

Bedrijfsprocessen optimaliseren en innoveren.

Strict helpt organisaties snel en doeltreffend te kunnen inspelen op (digitale) veranderingen in de markt, relevant te blijven in een steeds snellere, digitale en globaliserende wereld en digitale innovaties door te voeren die ook succesvol landen in de organisatie. Dit doet onze team van experts door het onafhankelijk, onderbouwd en transparant begeleiden van sourcingsvraagstukken, het definiëren van ambities en doelstellingen (strategiebepaling), het inrichten van organisaties, rollen en efficiënte processen, en het verantwoord begeleiden en implementeren van veranderingstrajecten met speciale aandacht voor samenwerking in de keten (met regie over verschillende ketenpartijen). Dit alles om te borgen dat de organisatie in control is en er ruimte ontstaat om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en innoveren. Natuurlijk altijd op basis van data, zodat jullie organisatie écht de juiste keuzes kan maken.

Dit zeggen anderen over ons.

“Strict is een snoepwinkel van kennis en kunde.”

Richard Kamman

(oud) CIO, Prinses Maximá Centrum

“Zonder Strict stijgt er geen vliegtuig op.”

Schiphol

Willen jullie een wendbare organisatie zijn? Daag ons uit en deel jullie droom met ons.

Onze consultants helpen jullie graag verder. Laat via het formulier jouw gegevens achter om vrijblijvend in contact te komen. We kijken dan graag gezamenlijk hoe we jullie kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan