ICT en innovatie is essentieel voor iedere business

“Het moet het gewoon doen!”

Nieuwe technologische ontwikkelingen spelen een steeds belangrijke rol voor organisaties. Denk aan 5G, Internet of Things, Cloud en Smart Ecosystems. Organisaties staan voor de uitdaging om alle bedrijfsoperaties draaiende te houden, maar ondertussen wel te blijven innoveren en zo de concurrentie voor te blijven. Hoe kan je als organisatie optimaal profiteren van deze ontwikkelingen? En hoe zorg je ervoor dat de business er niet onder lijdt?

Wat doet Strict? 

Strict ondersteunt bij de inrichting en optimalisatie van bedrijfsprocessen van organisaties en de keuze, inrichting en optimalisatie van de daarvoor benodigde ICT systemen. Door de digitalisering worden deze processen steeds afhankelijker van de toepassingen van technologie. Dit vraagt om de nieuwste innovaties zonder dat de business geschaad wordt. De experts binnen Strict weten alles van hun vakgebieden, zoals 5G, Cloud, Internet of Things, Smart Cities en meer. Dat betekent dat ze niet alleen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, maar ook weten hoe deze toepasbaar zijn binnen uw business en welke ontwikkelingen voor uw organisatie de komende jaren relevant zijn. Ze hebben daarnaast uitgebreide ervaring met het transformeren. Op basis van onafhankelijk advies zorgen zij ervoor dat veranderingen gecontroleerd en op tijd worden doorgevoerd. Een resultaatgarantie is daarbij voor ons de standaard: we gaan niet weg tot het werkt en iedereen binnen uw organisatie met de verandering kan werken.

O.a. deze organisaties vertrouwen op Strict

“Strict is een snoepwinkel van kennis en kunde.”

Richard Kamman

(oud) CIO, Prinses Maximá Centrum

Waarom kiezen voor Strict?

 

  • Een groot team van experts op verschillende vakgebieden.
  • Vanuit meerdere kennisgebieden vormen wij multidisciplinaire teams, zodat we vraagstukken vanuit iedere hoek kunnen oplossen.
  • Onze experts combineren hun kennis en ervaring uit verschillende branches, zoals transport, de overheid, OOV en de zorg.
  • Wij durven verantwoordelijkheid te nemen en doen daarom opdrachten op basis van fixed price.
  • Wij bieden een resultaatgarantie.
  • Wij geven volledig onafhankelijk advies.

Wilt u innoveren, geïnspireerd worden of disruptie veroorzaken? Wij helpen u graag verder.

Julia Neleman

Julia Neleman

Customer Success Manager

06-50844453

Stuur uw vraag via dit formulier of plan direct een kennismaking in via de button.

Privacy verklaring*

Onze experts aan het woord

De 5G Hub Innovation Challenge

De 5G Hub Innovation Challenge

Een oplossing vinden die het leven makkelijker, beter of spannender maakt met behulp van 5G: dat is het doel van de 5G Hub Innovation Challenge. Aanstaande dinsdag (29 juni) vindt de finale plaats, waarbij onder andere Jan-Hein Bastiaenen, CEO en oprichter van Strict,...

Thuiswerken en toch bereikbaar zijn, hoe doe je dat?

Thuiswerken en toch bereikbaar zijn, hoe doe je dat?

Een jaar na corona is thuiswerken inmiddels de norm geworden. Ook na corona is de kans groot dat we meer thuis blijven werken dan voorheen. Voor organisaties een uitdaging om ervoor te zorgen dat dit ook gefaciliteerd wordt. Met name op het gebied van bereikbaarheid...