Enterprise Mobility Scan

Enterprise Mobility vormt het hart van een moderne corporate omgeving door mensen op een veilige en gecontroleerde wijze samen te laten werken vanaf mobiele apparaten op het moment en de plek die hen het beste past.  

Waar staat uw organisatie op het gebied van Enterprise Mobility? Download geheel vrijblijvend de gratis EM Scan app en doe de test! Ontdek aan de hand van uw volwassenheidsscore wat Enterprise Mobility nog meer voor uw organisatie kan betekenen.  

De EM Scan app wordt momenteel doorontwikkeld. Naast de individuele EM score die met de huidige app wordt bepaald, zal het met de toekomstige versie van de app ook mogelijk worden om een benchmark binnen uw organisatie uit te zetten en deze met branchegenoten te vergelijken aan de hand van algemene branche scores.  

Enterprise Mobility scan

In de EM Scan app wordt de volwassenheid van uw Mobile Enterprise bepaald aan de hand van een aantal korte vragen, verdeeld over een vijftal thema’s. Uw score wordt in een rapport uiteengezet op het gebied van de strategie, veiligheid, ontwikkeling en inzet, gebruik en eigenaarschap en de geschiktheid van uw Enterprise Mobility. Daarbij worden tips gegeven over verdere toekomstige mogelijkheden van Enterprise Mobility voor uw organisatie.  

Wat U ermee kunt

U krijgt een beeld van wat Enterprise Mobility inhoudt, waar uw organisatie staat met het realiseren van een Mobile Enterprise en welke aspecten u verder kunt ontwikkelen. Daarnaast vormt u een beeld van de mogelijkheden van Enterprise Mobility en geven de resultaten inzicht in uw huidige Mobile Enterprise.

Voordelen voor Uw organisatie

 

  • U beschikt over een duidelijk rapport waarin uw organisatie scoort op vijf verschillende aspecten van Enterprise Mobility; 

  • U krijgt een helder advies waarmee u uw Enterprise Mobility kunt doorontwikkelen; 

  • U krijgt een beeld van de mogelijkheden van Enterprise Mobility. 

Meer weten over Enterprise Mobility? Lees onze blogs!

“Agility is voor iedereen anders”

“Agility is voor iedereen anders”

Het agile werken conform een strakke planning en op gestandaardiseerde wijze implementeren? Daar geloven de consultants bij Strict niet in. Zij geloven in een gedifferentieerde aanpak rondom agile en digitale transities. Een...