Enterprise Mobility strategie

Enterprise Mobility strategie

Gebruikers worden steeds mobieler en gebruiken daarom steeds meer smartphones en tablets. Voor uw organisatie biedt dit kansen om medewerkers, klanten en derden handige apps ter beschikking te stellen. Maar het vormt ook bedreigingen zoals de veiligheid van informatie. Enterprise Mobility maakt het voor organisaties mogelijk om een corporate omgeving te creëren, waarin mensen veilig en gecontroleerd kunnen werken vanaf mobiele apparaten.

In de Enterprise Mobility sessie kijken we samen met u naar de ontwikkelingen in Enterprise Mobility en de (toekomstige) effecten hiervan voor uw organisatie. In de complexe wereld van mobility kijken we samen naar de behoeften van uw organisatie en de concrete doorvertaling naar een duidelijke roadmap en invulling van Enterprise Mobility.

Enterprise Mobility strategie

In een interactieve sessie kijken we naar de huidige en gewenste mobile strategie van uw organisatie. Daarbij geven we een helder inzicht in de ontwikkelingen en de voor uw organisatie relevante bewegingen op het gebied van Enterprise Mobility. Naast veel inspiratie zetten we de eerste stappen naar een roadmap op basis van de door u gekozen stategie.

Wat U ermee kunt

U heeft een duidelijk beeld van de trends in Enterprise Mobility, waar u als organisatie staat op dit vlak en de relevantie voor uw organisatie. Daarnaast heeft u samen met alle betrokkenen binnen uw organisatie een eenduidig zicht op de strategie rondom mobility en corporate Apps. Met deze inzichten komen we tot een eerste opzet van de mobility roadmap.

Voordelen voor Uw organisatie

 

  • U heeft volledig inzicht en een berg aan inspiratie in relevante Enterprise Mobility ontwikkelingen voor uw organisatie;

  • Betrokkenen binnen uw organisatie vormen een eenduidige visie en strategie op mobility;

  • U beschikt over een eerste opzet voor de Enterprise Mobility roadmap;

  • Uw organisatie is in staat versneld stappen te nemen en Enterprise Mobility goed in te richten.

Ja, ik wil meer weten over de Enterprise Mobility strategie.

 

E-mails*

Privacy Verklaring*

Of bel nu: 088 55 55 800

Meer weten over Enterprise Mobility? Lees onze blogs!