Ethical Hackers maken uw organisatie weerbaar tegen cyberaanvallen

Ethical Hacking

Het is duidelijk dat de dreigingen op het gebied van informatiebeveiliging actueel zijn. Er zijn legio voorbeelden van bedrijven die in de afgelopen maanden geraakt zijn door een aanval. Mogelijk zijn er hackers bij bedrijven binnen die daar nog geen weet van hebben. Aanvallen kunnen gericht zijn op uw organisatie, maar kunnen ook volledig willekeurig zijn. De gevolgen van een aanval kunnen groot zijn, daarom is het van belang om uw organisatie regelmatig te laten testen op zwakheden.

Wat onze ethical hackers voor jouw organisatie betekenen

De beste manier om te weten hoe uw organisatie ervoor staat is door (een team van) ethical hackers de beveiliging te laten testen. Tijdens zo’n test bepaalt u welke informatie de hackers tot hun beschikking hebben, wat de doelen zijn en hoe ver ze mogen gaan. Hierbij heeft u de garantie dat de gevonden kwetsbaarheden alleen met u gecommuniceerd worden. Strict heeft een team van ethical hackers in dienst, die deze vorm van testen voor u kunnen uitvoeren. 

 

De Ethical Hackers bij Strict zijn bekend met de best practices als het gaat om: 

  

  • Secure inrichten van servers, applicaties en IT-landschappen;
  • Opsporen van kwetsbaarheden in applicaties, systemen en netwerken door middel van pentesting;
  • Socialengineering om te onderzoeken op welke vlakken security awareness benodigd is binnen een organisatie; 
  • Advies op maat uitbrengen t.b.v. informatie beveiliging;

Strict Cyber Security

Strict is een veelgekozen partner voor Cyber security en privacy aangelegenheden. Het Cyber Security-team heeft een leidende rol in gegevensverwerking, beveiliging, privacy en ethisch hacken.

Met een team van professionele FG’s, Privacy specialisten en Privacy Officers helpen wij organisaties bij de planning en uitvoering van een geïntegreerde securityaanpak om de informatie in netwerken optimaal te beveiligen, zodat organisaties ook voldoen aan de geldende regulering. Daarbij zorgen we natuurlijk ook voor awareness op de werkvloer. Hiervoor verzorgen onder andere workshops.

Organisaties moeten kunnen aantonen dat zij alles volgens de privacywetgeving hebben uitgevoerd. Dit leidt tot veel vragen. Bij Strict draait het niet om dikke rapporten met goedbedoelde papieren adviezen, maar juist ook om de opvolging ervan. Wij kunnen het gehele proces voor jou uit handen nemen, of jou het nodige advies en begeleiding bieden.

 

Ja, ik wil graag meer informatie over Ethical Hackers van Strict en het weerbaar maken van mijn organisatie

 

E-mails*

Privacy Verklaring*

Of bel nu: 088 55 55 800