Healthcare.

Creating the best healing environment

Kennis van de Zorgketens en excellente kennis van Healthcare-ICT en -processen is een onderscheidend vermogen van Strict, evenals ons onafhankelijk advies tot en met de resultaatgerichte begeleiding bij de implementatie van innovatieve zorg-technologie.

Healthcare in Nederland.

De healthcare in Nederland is opgedeeld in drie onderdelen: preventie, cure en care. Preventieve zorg is gericht op het voorkomen van ziekten en wordt veelal geleverd door GGD-instellingen. Onder de Cure vallen de instellingen die de patiënten met tijdelijke ziektes of aandoeningen kunnen helpen met een duidelijk behandelplan. Bijvoorbeeld ziekenhuizen, fysiotherapie, verloskunde en kortdurende geestelijke gezondheidszorg (GGZ) zijn hier onderdeel van. De Care is ingericht voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en waarbij het tijdelijke karakter vervallen is. Hieronder vallen: verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VV&T), gehandicaptenzorg, kind- en jeugdzorg en langdurige geestelijke gezondheidszorg.

WHITEPAPER – TECHNOLOGIE IN DE CARE.

In onze whitepaper ‘Technologie in de Healthcare’ geven onze Young Professionals inzicht in de huidige Healthcare markt en welke technologische ontwikkelingen een belangrijke rol spelen. Download de whitepaper gratis.

Whitepaper download foto

Innovatie in de Healthcare.

Binnen de healthcare is nog veel ruimte voor technologische verbetering en innovatie. We zien dat technologische innovatie binnen ziekenhuizen een hot item is, terwijl er in de zorg buiten de ziekenhuizen nog een hele hoop te verbeteren valt op dit gebied. Ook op het gebied van de typische Healthcare-ICT liggen nog vele uitdagingen om uiteindelijk the Best Healing Environment te creëren voor patiënten en cliënten.

Dimensies voor vernieuwing in de Healthcare liggen voor Strict op het pad van kwaliteit. De kwaliteit van ons onafhankelijk advies en projectmanagement mag niet vaag of wollig zijn, maar is vooral concreet, uitdagend, gedegen en bewezen. Kwaliteit bevat alle aspecten van het ziekenhuisproces en dus niet alleen de kenmerken van het product of de dienstverlening zelf. Kwaliteit betreft ook onze toegevoegde waarde voor de klant en het commitment voor het eindresultaat, inclusief de adoptie door de klant-organisatie. Het is niet voor niets dat sommige klanten over ons zeggen: “Strict is een snoepwinkel vol uitstekende ICT kennis en kunde”.

ZIJ VERTROUWEN OP STRICT.

Binnen de Healthcare helpen wij diverse organisaties met het waarmaken van hun digitale ambities. Een kleine greep uit onze referenties:

maxima_centrum-1

Voor het Prinses Máxima Centrum is Strict verantwoordelijk geweest voor de ontzorging en realisatie van het gehele ICT-cluster van de nieuwbouw. We hebben ons gecommitteerd met een resultaatverzekering en ervoor gezorgd dat alles op de opleverdatum klaar was voor gebruik.

Erasmus MC

Binnen het grote nieuwbouw programma Ons Nieuwe Erasmus van het Erasmus MC is Strict verantwoordelijk geweest voor het opzetten van de programma governance en het aansturen van het grote Programma Management Office van de nieuwbouw.

logo dokterszorg

In co-creatie met Dokterszorg Friesland heeft Strict een nieuwe en actuele ICT Visie en Beleid is ontwikkeld van waaruit een ICT optimalisatie is gemaakt.

Hart zorg-1

Bij diverse VVT-instellingen heeft Strict de uitdagingen op het gebied van indoor dekking en domotica voor de gebouwen van de instellingen begeleid en opgelost.

Huis care

Tevens zijn wij binnen de Healthcare Cure & Care betrokken bij grote Privacy en Informatie Beveiligings-programma’s, waarbij de instellingen de taken van de Functionaris Gegevensbescherming of Privacy Officer beleggen bij Strict en waarbij veel Risico Analyses door ons worden uitgevoerd.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS.

Richard Kamman ronde foto-1

“Strict is een snoepwinkel van kennis en kunde.”

Richard Kamman

(oud) CIO, Prinses Maximá Centrum

 
Schiphol-logo

“Zonder Strict stijgt er geen vliegtuig op.”

Schiphol

Interesse?

Onze consultants helpen jullie graag verder. Laat via het formulier jouw gegevens achter om vrijblijvend in contact te komen. We kijken dan graag gezamenlijk hoe we jullie kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan