Op dinsdag 5 juni heeft Koningin Máxima het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie officieel geopend. Na een geweldig optreden van zangeres Maan, DJs Sunnery James en Ryan Marciano en het Kinderen voor Kinderen koor is de officiële opening van dit ultramoderne centrum met de allerbeste kwaliteit in zorg, research en opleiding een feit. Wij zijn als Strict enorm dankbaar en trots dat we hebben mogen bijdragen aan alle digitale innovaties.

Sinds 2016 is Strict betrokken geweest bij de bouw van het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. In dit centrum wordt alle kennis en kunde op het gebied van kinderoncologie geconcentreerd. Hiermee ontstaat wereldwijd één van de grootste centra op dit vakgebied, met als hoger doel het volledig uitbannen van kindersterfte door kanker. Om dit te realiseren zijn goede IT voorzieningen onontbeerlijk. Strict heeft met het KickIT programma ervoor gezorgd dat artsen, verpleegkundigen, onderzoekers, patiënten, ouders en alle betrokkenen met elkaar verbonden worden om samen dat gemeenschappelijke doel te kunnen realiseren.

Wij zijn enorm trots op het Prinses Máxima Centrum die nu beschikt over de meest moderne faciliteiten en technieken. Deze dragen namelijk bij aan een procentuele stijging van het aantal genezingen op jaarbasis. Van het aantal zieke kinderen die momenteel behandeld worden, geneest nu al 75%. Dankzij de centralisatie van de zorg en de uitgebreide research afdeling, zal het Prinses Máxima Centrum in staat zijn de genezingen van zieke kinderen met 10%  te verhogen. Dat is één kind per week!

Felicitaties voor alle medewerkers van het Prinses Máxima Centrum. Wij wensen iedereen ontzettend veel succes!