Strict is al jaren het brein achter 112 en de achterliggende meldkamers. Strict denkt mee hoe deze instanties altijd bereikbaar zijn om levens te redden en implementeert platformen en systemen om de modernste technologieën te gebruiken om hulpinstanties nog beter te informeren en ervoor te zorgen dat ze snel ter plaatse zijn.

Privacygevoelige gegevens

Strict werkt veel in mission critical omgevingen en zorgt dat meldkamers hun levensreddende werk kunnen doen en dat persoonsgevoelige informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Strict draagt bij aan een optimale inzet van hulpdiensten in Nederland. Meldkamer Limburg is hier een uitstekend voorbeeld van. Bekijk in deze video hoe Strict hulpdiensten helpt veiligheid te waarborgen en levens te redden.

 

Strict ondersteunt veiligheidsorganisaties en overheidsinstelingen om digitale innovatie succesvol in hun organisatie te verankeren, door het optimaliseren van processen, verandertrajecten te begeleiden en het bieden van betrouwbare oplossingen voor mission critical omgevingen waar een optimale bereikbaarheid en veiligheid op nummer 1 staan.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op

Ik ontvang graag nieuws, informatie en evenement updates
Ik ga akkoord met de Privacy Verklaring

 

Deel dit artikel met anderen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Strict: uw enabler in de digitale transformatie! Strict helpt organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van werkende digitale oplossingen. Geheel (merk)onafhankelijk door continu vooruitlopend te zijn in kennis op het vlak van technische mogelijkheden en deze kennis om te zetten in innovatieve ideeën en praktische realisatie. Wij geloven dat de relevante organisatie van de toekomst continu verbonden is met mensen, organisaties en andere digitale middelen. Wij helpen deze ‘Connected Enterprise’ met innovatieve oplossingen op het gebied van: • Business mobility • Cloud en infrastructuur • Bedrijfskritische communicatietechnologie • Bereikbaarheid • Privacy en Security • Sourcing en regie