IACS; Industrial Automation Control & Systems

IACS; Industrial Automation Control & Systems

Onze specialisten zijn bekwaam in het toepassen en bewaken van de normenreeks IEC 62443 binnen uw organisatie. Dit doen wij door het opstellen van een risicoprofiel en door het uitvoeren van een nulmeting op beleid en de security van systemen en assets. De uiteindelijk benodigde maatregelen en/of technische aanpassingen ten aanzien van uw security beleid dragen bij aan het minimaliseren van de daarbij behorende risico’s.

Door onze ervaren professionals zijn wij altijd in staat om een oplossing op maat aan te bieden. Daarnaast is mogelijk om een integraal advies te geven doordat wij in alle  IT security domeinen ervaring hebben, zoals: beleid, technische implementaties, security health checks en security awareness. 

De onafhankelijke positie van Strict heeft als voordeel dat we advies kunnen geven zonder daarbij beïnvloed te worden door de leverancier(s) met wie we afspraken hebben. Daardoor krijg je de beste oplossing voor de behoefte.

“De IEC 62443 is een standaardisatie binnen de Industriële automatisering en controle systemen. De normenreeks zorgt tevens voor dat bedrijven voldoen aan de Europese Cybersecurity richtlijnen over Netwerk en informatiebeveiliging (NIB-richtlijn).”

Diana Aguirre

Strict Cyber Security

Strict is een veelgekozen partner voor Cyber security en privacy aangelegenheden. Het Cyber Security-team heeft een leidende rol in gegevensverwerking, beveiliging, privacy en ethisch hacken.

Met een team van professionele FG’s, Privacy specialisten en Privacy Officers helpen wij organisaties bij de planning en uitvoering van een geïntegreerde securityaanpak om de informatie in netwerken optimaal te beveiligen, zodat organisaties ook voldoen aan de geldende regulering. Daarbij zorgen we natuurlijk ook voor awareness op de werkvloer. Hiervoor verzorgen onder andere workshops.

Organisaties moeten kunnen aantonen dat zij alles volgens de privacywetgeving hebben uitgevoerd. Dit leidt tot veel vragen. Bij Strict draait het niet om dikke rapporten met goedbedoelde papieren adviezen, maar juist ook om de opvolging ervan. Wij kunnen het gehele proces voor jou uit handen nemen, of jou het nodige advies en begeleiding bieden.

 

Ja, ik wil graag meer informatie over de Strict mogelijkheden rondom IACS

 

E-mails*

Privacy Verklaring*

Of bel nu: 088 55 55 800