Inrichten van de regie op communicatie

Regie en beheer op uw communicatie-oplossing

Als u volledige grip wilt hebben over de gehele keten van communicatietechnologie heeft u een complete mix nodig van mensen, middelen, processen en technologieen. Het inrichten van een klantgerichte beheerorganisatie, die renderend hoge kwaliteit van communicatiediensten levert is best lastig zelf in te richten. Daarom heeft Strict een volledig ingerichte dienst die de regie op uw communicatiebehoefte en het beheer van uw omgeving voor zijn rekening neemt. Hiermee zorgt u voor tevreden gebruikers terwijl u de kosten minimaal houdt. Daarnaast zorgt u ervoor dat u zelf geen omkijken heeft naar ingewikkelde dingen die alleen maar afleiden van uw organisatiedoelen.

Regie en beheer van communicatietechnologie: een vak apart

Het beheren en regisseren van een digitale communicatieoplossing is niet iets om ‘zomaar even te doen’. Het vereist een zeer procesmatige mensgerichte aanpak, waarbij de balans tussen kosten, kwaliteit en het doen van de juiste dingen bepaalt of u hierin succesvol bent of niet. Omdat het bij de meeste organisaties erg lastig is om tegen acceptabele kosten innovatieve toekomstgerichte communicatie te garanderen, bieden we een uitgekristalliseerde dienstverlening aan vanuit Strict. Met deze dienstverlening houdt u volledige controle over alle facetten van uw communicatieoplossing, zorgt u voor hoge gebruikerstevredenheid en realiseert u lagere kosten. Bovendien beschikt u op ieder moment over een waardige sparringpartner en beschikt u altijd over een partij die met u meedenkt over mogelijkheden en relevante innovatie.

Waarde voor uw organisatie

Als u geen omkijken meer heeft naar regie en beheer van uw communicatietechnologie, heeft u weer tijd om na te denken wat deze communicatiemiddelen moeten doen om uw organisatiedoelstellingen écht te ondersteunen. Terwijl uw bestaande oplossing in goede handen is en uw gebruikers snel en vriendelijk worden geholpen bij vragen en problemen, kunt u zich focussen op de toekomst. De toekomst van uw organisatie en het samen met ons vertalen van deze ambities naar de beste functionaliteit. Zo weet u zeker dat u het allerbeste heeft voor uw organisatie zonder hier teveel voor te betalen.

Voordelen voor Uw organisatie

 

  • U beschikt over zeer ervaren regiseurs en beheerders;

  • U maakt gebruik van de beste tools die in de markt verkrijgbaar zijn, zonder hier zelf in te hoeven investeren;

  • U heeft altijd inzicht in kosten, kwaliteit, voortgang en aanwezige devices binnen uw organisatie;

  • U heeft de beste second opinion en vraagbaak die er in de markt beschikbaar is;

  • U heeft geen omkijken meer naar processen en activiteiten die u afleiden van uw core-business.

Ja, ik wil meer weten over Regie en Beheer

E-mails*

Privacy Verklaring*

Of bel nu: 088 55 55 800