Masterclass: jouw concurrent de baas met digitale innovatie

In deze masterclass bespreken we de randvoorwaarden en nemen we de belemmeringen van digitale innovatie weg.

Om je heen zie je steeds meer organisaties digitaal innoveren, toch lijkt het bij jou een stuk moeizamer te gaan. Prachtige brainstormsessies, de ideeën vloeien door de organisatie, het enthousiasme gunst door de gangen, het eerste prototype is er binnen no-time – en dan stopt het. Je probeert het prototype schaalbaar te maken, te voldoen aan alle wet- en regelgevingen en je medewerkers mee te krijgen. En ondertussen moet je er ook nog eens voor zorgen dat het primaire proces blijft lopen. Al die ballen houd jij met moeite in de lucht terwijl het bij de concurrent zo soepel lijkt te lopen.

Herkenbaar?

Je bent niet de enige met dit gevoel. Bijna alle grote organisaties worstelen met het succesvol inzetten van digitale innovaties. Ze lopen aan tegen wet- en regelgeving, het vinden van de juiste technieken, het goed implementeren van technieken en het juist inrichten van de organisatie.

In onze drie uur durende masterclass geven wij jou praktische tips voor digitale innovatie waarmee jij direct aan de slag kan. Wij kijken met name naar de randvoorwaarden en hoe deze je innovaties niet meer belemmeren maar juist verder helpen.

Hoe heerlijk zou het zijn om succesvolle digitale innovaties in te voeren? Om je geen zorgen meer te maken om de stappen van de concurrentie? En om geen last meer te hebben van de snel veranderende wereld? Want jij weet als geen ander hoe je moet inspelen op de snel veranderende omstandigheden en klantvragen.

Meld je nu aan!

Gebouw Le Chêneau
Lange Dreef 11-f
4131 NJ Vianen

8 november 2019

}

12:00 uur – 16:00 uur
(inclusief lunch)

5 redenen om je nu aan te melden voor de masterclass:

  • Je wilt wel innoveren maar loopt tegen de mogelijkheden van technologie aan.
  • Digitaal innoveren lukt jou, maar je wilt nog sneller.
  • Je weet niet of je het maximale uit je digitale innovatie haalt.
  • Digitaal innoveren lukt je wel, maar je weet niet hoe je de organisatie in de innovatie-mindset krijgt.
  • Je weet niet hoe je aan alle wet- en regelgevingen moet voldoen.

Ik kijk er naar uit je tijdens de masterclass te ontmoeten!

Wouter Borremans

Managing Director Strict

Ben jij erbij? Meld je snel aan, er zijn een beperkt aantal plekken.