Het Mobile World Congress (MWC18) is ’s werelds grootste evenement rondom Mobility en wordt georganiseerd door GSMA. Dit is een partij die zich continu bezig houdt met alles rondom Mobility op wereldwijd vlak en hier evenementen voor organiseert om de laatste trends te delen met de markt.

Bent u erbij? Gedurende dit evenement zullen onze experts kennis vergaren rondom de nieuwste technologieën om zo klanten nog beter van dienst te kunnen zijn omtrent digitale innovatie. Wat zijn de laatste trends in de markt en hoe past dit binnen uw organisatie? Bekijk hieronder een korte impressievideo van het Mobile World Congress 2018.

Wilt u meer weten? Vul hieronder het contactformulier en ontdek hoe wij u kunnen helpen met digitale innovatie. Wij nemen z.s.m. contact met u op om u geheel vrijblijvend te informeren.

Ik ontvang graag nieuws, informatie en evenement updates
Ik ga akkoord met de Privacy Verklaring

Deel dit artikel met anderen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Strict: uw enabler in de digitale transformatie! Strict helpt organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van werkende digitale oplossingen. Geheel (merk)onafhankelijk door continu vooruitlopend te zijn in kennis op het vlak van technische mogelijkheden en deze kennis om te zetten in innovatieve ideeën en praktische realisatie. Wij geloven dat de relevante organisatie van de toekomst continu verbonden is met mensen, organisaties en andere digitale middelen. Wij helpen deze ‘Connected Enterprise’ met innovatieve oplossingen op het gebied van: • Business mobility • Cloud en infrastructuur • Bedrijfskritische communicatietechnologie • Bereikbaarheid • Privacy en Security • Sourcing en regie