Gratis online cursus Internet of Things (IoT)

Internet of Things – Over de Massive Open Online Course

Ondernemers, grote bedrijven, universiteiten en zelfs regeringen hebben het erover. Het internet der dingen, oftewel Internet of Things (IoT). Het houdt vele gemoederen bezig.

Het is inmiddels al meer dan 20 jaar geleden dat we computers met elkaar verbonden en daarmee het internet hebben gebouwd. Sindsdien ontstaan er steeds nieuwe toepassingen die de wereld en de wereldeconomie veranderen. Door het koppelen van mensen, organisaties en ‘dingen’ ontstaan disruptieve bedrijfsmodellen en innovatieve mogelijkheden. In deze gratis MOOC willen we je inspireren en laten nadenken over de mogelijkheden van IoT voor jouw organisatie.

Wat heb ik aan deze MOOC?

Wat betekent Internet of Things voor jou, je bedrijf en je omgeving? Welke effecten gaat dit op jouw leven en werken hebben? Wat zijn de kansen die het biedt, en wat zijn de gevaren? Om dit te ontdekken nodigen we je graag uit om deel te nemen aan deze inspirerende cursus, welke je gratis aangeboden wordt door Strict.

In de loop van 3 weken krijg je managementinzicht en meer inhoudelijke kennis in de nieuwe wereld van IoT. Hierin ontmoet je een aantal zeer ervaren experts, van ceo’s tot toekomstvoorspellers, die je zullen voorzien van businessinzichten en mogelijkheden.

We nemen je mee op een reis, waarbij je de kansen die het Internet of Things biedt vanuit managementperspectief leert kennen. Zo kijken we naar de meest interessante Internet of Things producten en naar het enorm gefragmenteerde landschap om deze dingen draadloos te verbinden.
Welke fouten er zijn gemaakt, waarvan we kunnen leren en welke succescases er zijn. En we staan natuurlijk stil bij de security en privacy aspecten van IoT.

En natuurlijk geven we je veel nieuwe inzichten en inspiratie, waarmee je je eigen IoT onderneming of project kunt starten. Je leert wat er voor nodig is om een IoT product te bouwen en hoe je daarin onderscheidend kunt zijn.

Voor wie is deze MOOC?

Deze cursus levert de fundamenten en praktische informatie op voor business managers, om hen snel up to speed te brengen in deze snel groeiende industrie. Voor starters kan de informatie van grote waarde zijn om hen voor potentiële werkgevers extra interessant te maken.

Deze cursus is ontwikkeld voor ondernemers, business managers en mensen in de industrie, die zijn geïnteresseerd in de fundamenten, impact en potentie van het IoT. De cursus is ook interessant voor mensen met een algemene interesse in IoT, machine to machine en gerelateerde onderwerpen als cloud, kunstmatige intelligentie en big data.

Cursusinformatie

INTERNET OF THINGS VOOR BUSINESS MANAGERS

 

Er wordt veel over IoT gesproken, maar wat is het nou eigenlijk en nog belangrijker, wat kan ik hiermee om mijn business te innoveren en te versterken? In deze gratis online cursus krijg je op een leuke  en interactieve manier inzicht in de toekomst van IoT, wat dit voor je bedrijf kan betekenen en hoe je een vliegende start kunt maken om een renderend business model uit te rollen.

 

INFORMATIE

Startdatum: 13 november 2017

~

Einddatum: 3 december 2017

}

Tijdsbesteding: 1 à 2 uur per week

Registreren

Registreer je via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen enkele dagen een mail van onze moderator, Sandro van de Looij.

 

De heerMevrouw

Gelieve dit veld leeg te laten.