Onze collega's

Met 150 collega’s werken wij iedere dag aan een betere samenleving. En op al die collega’s zijn we erg trots! Daarom stellen we er graag nu alvast een paar aan je voor. Wil je ze allemaal leren kennen? Kom langs op ons hoofdkantoor voor een goede bak koffie. Of solliciteer direct!

Critical Communication

Strict Mission Critical is een hechte groep met passie voor mobiel en Mission Critical. We zijn graag bezig met kennisdeling en ontwikkeling. Met een groep van 27 collega’s werken wij iedere dag aan gave projecten om helemaal in op te gaan.

“Ons team helpt klanten verstandige keuzes te maken in deze snel veranderende markt.”

Ken Klaver

Principal Consultant Critical Communications

“De goede mix van junior tot zeer ervaren, zorgt altijd weer voor een interessant gesprek over missie kritische communicatie.”

Leanne van Dieen

Senior Projectmanager Critical Communications

Enabling Infra

Wij helpen klanten ICT zo efficiënt mogelijk in te zetten, grip te houden op kosten en klaar te stomen voor de toekomst. Wij zijn een team met ervaren professionals en dagen elkaar graag uit. 

“Binnen het team is aandacht voor de theoretische en praktische kant van het werkveld.”

Diede van de Pol

Medior Consultant Enabling Infra

“Getting Things Done is voor de Projectmanager de sleutel tot het behalen van projectresultaten.”

Henk van der Rijst

Senior Projectmanager Enabling Infra

Cyber security

Door de digitalisering worden organisaties en onze maatschappij kwetsbaar voor aanvallen. Met onze hard groeiende club van 14 collega’s zetten wij ons iedere dag in voor de klant.

“Binnen het team is aandacht voor de theoretische en praktische kant van het werkveld informatieveiligheid”.

Frank Ruijgrok

Principal Consultant Cyber Security

Werken binnen Strict is als werken binnen een familie. Je krijgt de ruimte om te groeien en je voelt het vertrouwen in elkaar!

Beaubine Adriaansen

Medior Consultant Cyber Security

Agility

Agility is een groep met passie voor innovatie, wendbaarheid, ketenbesturing en bovenal mensen en samenwerking.

“We dagen elkaar uit om samen meer te bereiken dan alleen, door te leren van elkaar op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak.

Filip de Kort

Senior Consultant

“Ask what is possible, not what’s wrong.”

Marco de Jong

Principal Consultant en teamlead Agility

Meer weten over werken bij Strict? Bel dan naar 088 555 800 of mail naar info@strict.nl om een van onze collega's te spreken.

Werknemers bij Strict hebben het Strict-DNA

 

Bij Strict geloven we in het aannemen van de beste mensen. Daarom zijn we selectief in de mensen die we aannemen. We zoeken mensen die écht bij ons passen, die in onze familie thuishoren. 

STRICT-DNA: Familie, Saamhorigheid en Innovatief

Onze diepste passie...

Samenwerken in teams om klantambities waar te maken, klanten te laten profiteren van digitale mogelijkheden en te ontzorgen van strategie tot en met implementatie met een resultaat dat impact heeft en klantverwachting overtreft.

Wij zijn de beste...

Wij geven onafhankelijk advies over de toepassing van innovatieve ICT technologie, we helpen met de implementatie, we richten een agile organisatie in en zorgen voor grip. Dit doen we door de inzet van een multidisciplinair team, met onze pragmatische en inhoudelijke aanpak en met een grote betrokkenheid van onze mensen. Dit alles leidt tot een succesvolle realisatie en optimale adoptie.