Moderne, betrouwbare en veilige Informatie- en communicatiesystemen zijn voor de hulpverleners en andere betrokkenen binnen de sector openbare orde en veiligheid van cruciaal belang, ja zelfs van levensbelang! Dat vraagt om specifieke ICT-expertise: die hebben we bij Strict.

Beschikbaarheid & bereikbaarheid.

Beschikbaarheid en bereikbaarheid zijn cruciaal voor diensten in de OOV-sector. Dat vereist ICT die het gewoon altijd doet. Strict heeft ruime ervaring in de sector. Met ICT-oplossingen voor de momenten als elke seconde telt…, maar ook om een goed beeld te krijgen van de actuele situatie, zodat adequaat kan worden opgetreden op basis van actuele informatie. De behoefte hieraan wordt steeds groter en met behulp van technologieën als Artificial Intelligence, Biometrie en Data-analytics kan inzet van mensen en middelen beter ondersteund en efficiënter bestuurd worden. De kunst is bovendien om deze technologieën op een innovatieve wijze in te passen in bestaande bedrijfsprocessen. Het spreekt voor zich dat deze weerbaar dienen te zijn en dus ‘cyber veilig’ en compliant aan geldende normeringen. Uitdagingen waar we bekend mee zijn.

Werkbare oplossingen.

Strict beschikt over zeer ruime ervaring en een indrukwekkende lijst van referentieprojecten binnen het veld van openbare orde en veiligheid, zowel binnen de civiele als de militaire omgeving. Onze toegevoegde waarde zit in het vertalen van onze diepgaande kennis van de technologie, de markt, maar ook onze vaardigheden, naar werkbare oplossingen voor de gebruikers. En dat alles vanuit een onafhankelijke positie waarbij slechts één doel centraal staat: de optimale oplossing voor onze klant realiseren.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS.

Richard Kamman ronde foto-1

“Strict is een snoepwinkel van kennis en kunde.”

Richard Kamman

(oud) CIO, Prinses Maximá Centrum

 
Schiphol-logo

“Zonder Strict stijgt er geen vliegtuig op.”

Schiphol

Interesse?

Onze consultants helpen jullie graag verder. Laat via het formulier jouw gegevens achter om vrijblijvend in contact te komen. We kijken dan graag gezamenlijk hoe we jullie kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan