Privacy jurist as a Service

Met de inwerkingtreding van de AVG op 25 mei 2018 is de vraag naar privacy officer’s en functionarissen gevenbescherming (FG) exponentieel toegenomen. Niet elke organisatie heeft echter een FG nodig. Heb je wel een FG en krijg je ook te maken met complexe bredere privacy vraagstukken die niet gerelateerd zijn aan de AVG? Dan biedt een privacy jurist van Strict uitkomst.

Hoe kunnen onze privacy adviseurs u helpen?

Onze privacy adviseurs hebben een passie voor privacy. Naast dat onze privacy juristen kennis en ervaring hebben op het gebied van de AVG, zijn zij ook in staat om ad hoc privacyvraagstukken die binnen de organisatie spelen te beantwoorden. Daarnaast kunnen er informatieverzoeken van buitenaf komen. Denk aan de juridische aspecten van verwerkersverantwoordelijke en verwerkers of aan justitie en de belastingdienst, die onze privacy juristen kunnen beoordelen.
Ook zijn onze privacy juristen in staat om bewustwording binnen uw organisatie te creëren door middel van bijvoorbeeld kennissessies.

Privacy breed inzetbaar

Het voordeel van een privacy jurist is dat hij of zij breed inzetbaar is binnen uw organisatie. Denk daarbij aan de volgende activiteiten:

  • Ondersteuning bij lopende privacy processen en vraagstukken
  • Adviserende functie ten aanzien van privacybeleid en/of processen
  • Creëren van bewustwording binnen uw organisatie
  • Aanspreekpunt voor interne en externe privacy aangelegenheden
  • Ondersteuning bij de implementatie en naleving van de AVG
  • Ondersteuning van de PO en FG

Geen FG nodig maar toch graag juridische expertise in huis op het gebied van privacy? Laat ons weten waar jij naar op zoek bent en samen kijken we naar een passende invulling.

Strict Cyber Security

Strict is een veel gekozen partner voor het antwoord op deze vragen en ziet een toenemende vraag aan dienstverlening op het gebied van cyber security en privacy vraagstukken. Het Cyber Security-team heeft vanuit Strict een leidende rol om haar klanten hierin te voorzien.

Met een team van professionele FG’s, Privacy specialisten en Privacy Officers helpen wij organisaties bij de planning en uitvoering van een geïntegreerde securityaanpak om de informatie in netwerken optimaal te beveiligen, zodanig dat de organisaties ook voldoen aan de geldende regulering. Daarbij zorgen we ook  voor awareness op de werkvloer. Wij verzorgen desgewenst  workshops  om te zorgen dat medewerkers privacy ook echt  tussen de oren krijgen.

Organisaties, waaronder ook gemeenten, moeten tegenwoordig kunnen aantonen dat zij alles volgens de privacywetgeving hebben uitgevoerd. Dit leidt tot veel vragen.

Strict Cyber Security is niet uw gebruikelijke IT-Security consultant. Bij Strict draait het niet om dikke rapporten met adviezen, maar juist om wat daarna komt. Strict helpt haar klanten ook het uitgebrachte advies te implementeren en uit te voeren.  Wij kunnen zowel het gehele proces voor u uit handen nemen, of u de nodige advies en begeleiding bieden. Maak het uzelf makkelijk en voorkom hoge boetes voor het niet naleven van de AVG!

Ja, ik wil graag meer informatie over de Privacy juristen van Strict

E-mails*

Privacy Verklaring*

Of bel nu: 088 55 55 800