Project Management as a Service

Project Management as a Service

De tijd van een projectaanpak met een blanco check en een achteruitgeschoven einddatum is over. Tegenwoordig hangt een succesvol project samen met een beproefde aanpak, projectmanagers met feeling voor het onderwerp en inzet van de juiste mensen en middelen. Met Project Management as a Service zorgen wij voor het resultaat dat u voor ogen had. Daarbij zijn alle facetten van een succesvol project geregeld, tegen een vaste prijs. Geen verrassingen meer en focus op uw resultaat!

Complete aanpak met focus op resultaat

Het aanstellen of inhuren van een goede project manager is tegenwoordig niet al te ingewikkeld. Het afnemen van het resultaat op een complex project is een stuk lastiger. Met Project Management as a Service zorgen we ervoor dat u beschikt over een complete set aan mensen, aanpak en tooling om uw project gegarandeerd tot een gewenst eindresultaat te brengen. Binnen tijd en budget natuurlijk! Onze kracht ligt in de combinatie van een pragmatische aanpak, ondersteunende tooling en toppers die zowel inhoudelijk als projectmatig zeer ervaren zijn. Daarbij beschikt u niet over één project manager, maar gedurende een project over meerdere mensen die ieder zorgdragen voor hun competentiegebied. Het gevolg voor u: kortere doorlooptijden, een hogere kwaliteit en meer rendement op het project.

Waarde voor uw organisatie

Project Management as a Service garandeert de beste projectresultaten. U bent niet afhankelijk van één project manager op een heel project, maar profiteert van project managers met inhoudelijke ervaring op de betreffende deelgebieden. Door de pragmatische aanpak en ondersteunende tools is iedereen in het project maximaal betrokken en wordt nog meer creativiteit en kwaliteit uit de groep gehaald. Dit resulteert in een optimale teamprestatie, waardoor het resultaat ook maximaal gedragen wordt in uw organisatie. Meer kwaliteit dus die uiteraard binnen kosten en tijd wordt opgeleverd.

Wat u krijgt bij Project Management as a Service

Optioneel

  • Benefit management
  • Regie over meerdere projecten

Voordelen voor Uw organisatie

 

  • Het maximale resultaat halen binnen tijd en budget;

  • Geen omkijken naar het project, maar focus op het resultaat;

  • Voorkom hoge kosten van het zelf in huis halen van dure mensen;

  • Doelgerichte inzet van project Managers met specifieke kennis en de juiste ervaring;

  • Project Management as a Service wordt Fixed Price aangeboden;

  • Maximale betrokkenheid door inzet van handige tools.

Ja, ik wil meer weten over Project Management as a Service

Of bel nu: 088 55 55 800