Project Management as a Service

Project Management as a Service

Wij het project, u het resultaat

Niet langer bezig met alle beslommeringen rondom een project, maar wél profiteren van het resultaat. Binnen tijd en budget, voor een vooraf afgesproken bedrag. Klinkt goed, toch? Dat is de kracht van Project Management as a Service. Met jarenlange ervaring in projectmanagement, een concrete projectmanagement aanpak en onze resultaatgerichte collaboration tooling zorgen ervoor dat wij uw project tot een succes maken. Met een team van zeer ervaren projectmanagers met verschillende competenties in IT en Telecom, halen wij het allerbeste uit uw project.

Werken naar het gewenste resultaat

Samenwerken, voortgang bijhouden en resultaten boeken

Het succes van uw project hangt voor een groot deel af van de kwaliteit die mensen leveren als team. Daarom werken wij met onze zeer intuïtieve collaboration projectplanningstool, waarmee mensen heel gericht samenwerken, kennis delen en altijd op de hoogte zijn van verwachtingen, KPI’s en huidige status. Vanzelfsprekend zijn ook alle planningen, deelplanningen en relevante opleverdocumenten erin terug te vinden, zodat iedereen volledig op de hoogte is.

Met Strict Project Masters loopt uw project niet alleen beter, maar zijn uw mensen meer betrokken, werken ze beter samen en komen ze samen tot creatievere resultaten.

Wat u krijgt bij Project Management as a Service

Optioneel

 • Benefit management
 • Regie over meerdere projecten

De voordelen van Project Management as a Service voor uw organisatie

Maximaal resultaat binnen tijd en budget

Geen omkijken naar het project, maar focus op het resultaat

De beste business case op uw project

I

Doelgerichte inzet van projectmanagers met specifieke kennis en de juiste ervaring

k

Het afgesproken resultaat voor de vooraf bepaalde prijs

Geweldig groepsresultaat door aanpak en samenwerkingssoftware

De 5 beloften van Project Management as a Service

Niet de lasten, wel de controle

Wij voeren de volledige regie op het project en zorgen voor alles wat er nodig is om het beoogde resultaat te realiseren. Zo dragen wij zorg voor planning, projecttooling, Project Management Office, communicatie, inspiratie en rapportage. Door onze pragmatische aanpak houdt u volledig zicht en controle op de vorderingen en bedrijfswaarde van het project.
q

Kristalhelder, geen verrassingen

Door onze geavanceerde projecttooling, stuurgroepmeetings en unieke aanpak bent u altijd op de hoogte van de voortgang van het project en het beoogde resultaat. Hierbij sturen wij samen met u op het maximaal te realiseren resultaat voor een vooraf afgesproken prijs.

De beste businesscase

Project Management as a Service zal niet altijd de laagst geprijsde offerte opleveren. Wel garanderen wij vanuit onze aanpak de beste businesscase. Met langetermijn waarde voor uw organisatie en met de beste return on investment.

Sterk team, steeds passende kennis

Wij geloven niet in ‘one person fits all’. Daarom leveren wij in een project verschillende specialisten in zowel project management als in de betreffende inhoud. Hierdoor worden uw mensen gestimuleerd het maximale uit het project te halen waardoor het resultaat nog beter wordt. En borgen we de kwaliteit die u verwacht.

Waarde eerst

In het project sturen wij altijd eerst op de zaken die uw organisatie de meeste waarde leveren. Bijzaken en ‘nice to haves’ komen later of worden op de roadmap geplaatst.

Enkele van onze lopende projecten

Dura Vermeer heeft Strict gevraagd te onderzoeken of er een Cloud businesscase te maken is. Dura Vermeer heeft als ambitie te behoren tot de top 3 bouwbedrijven waarbij digitalisering het bouwproces optimaal ondersteunt. De toepassing van Cloud technologie is hierbij essentieel. Strict heeft het infrastructuur landschap van Dura Vermeer geanalyseerd en getoetst aan de markt, daarnaast is specifiek gekeken naar de ICT (beheer) organisatie en de technische werkwijzen.
Ontwikkeling Cloud businesscase

Dura Vermeer

Door een aantal geweldsincidenten, voelt het spoorpersoneel zich niet veilig. Daarom besloot het Ministerie van Infrastructuur en Milieu extra geld vrij te maken voor camera’s, om de veiligheid te verbeteren. Strict heeft ProRail geadviseerd over de onderliggende infrastructuur op de stations op basis van speciale radioverbindingen. Daarnaast ondersteunt Strict bij de aanbesteding, realisatie en beheerfase.
Extra cameratoezicht op stations

ProRail

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) is verantwoordelijk voor de bescherming van Nederland tegen dreigingen. Onderdeel daarvan is de communicatie richting de burgers bij (dreigende) calamiteiten, door middel van o.a. NL-Alert. Om NL-Alert verder te ontwikkelen en zo het bereik van het huidige systeem te verbeteren is Strict gevraagd een tiental pilotprojecten uit te voeren, waarbij wordt gekeken naar de toepasbaarheid van IP-gebaseerde technologie. Het is de rol van Strict om deze NL-Alert pilots te (laten) ontwikkelen en daadwerkelijk in de praktijk te testen.
Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV)

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Als reactie op een reeks overvallen op bussen in Amsterdam is het programma Veilig Betalen gestart, met als einddoel om het contante geld van de voertuigen te halen. Het doel van het project Introductie PIN is de mogelijkheid bieden om elektronisch te betalen in de bussen en trams. Strict is verantwoordelijk voor het realiseren van de benodigde Beheer & Onderhoudsorganisatie en ingerichte processen voor de gehele business en IT-keten.
GVB introduceert Pinnen op de Bus en Tram

GVB

Whitepaper: Trends in Projectmanagement

De projectmanagement wereld is aan het veranderen. Verdwijnen straks de projectmanagers? Of krijgen ze een andere rol? Wij voerden een onderzoek uit naar de toekomst van projectmanagement. De resultaten leest u in deze whitepaper.

  Ik ontvang graag nieuws, informatie en evenement updates
  Ik ga akkoord met de Privacy Verklaring
  [honeypot Plaatsnaam id:woonplaats]

  Daag ons uit voor uw volgende project en ervaar de kracht van Project Management as a Service

  E-mails*

  Privacy Verklaring*

  Of bel nu: 088 55 55 800

  Andere Project Management diensten

  Project Management Coaching

  Een Strict Project Masters coach garandeert een snelle on-the-job bijdrage aan de kwaliteit en competenties van uw Project Manager en/of projectteam. Wilt u de kwaliteit van Project Management binnen uw organisatie verbeteren voor toekomstige projecten en het beste uit uw huidige project halen? Dan is Project Management coaching het antwoord.

  Project Management Maturity

  Voldoet het volwassenheidsniveau van uw projectmanagement organisatie aan de eisen die uw onderneming eraan stelt? Strict Project Masters gebruikt het Project Management Maturity Model (PMMM) om uw huidige volwassenheidsniveau te bepalen, een haalbaar verbeterplan op te stellen, momentum te houden door realisatie van dit plan en verbeteringen te meten.

  Project Rescue

  Recente onderzoeken tonen aan dat gemiddeld 37% van de projecten mislukt. Net als u willen we dit voorkomen. Met de project rescue brengen we eerst de probleemgebieden in kaart en stellen we een adviesplan op. Dit advies kunnen wij verder voor u uitvoeren, maar we kunnen ook uw projectteam naar een succesvol resultaat coachen.

  s

  Risico Assessment

  Strict Project Masters heeft zeer ervaren en gekwalificeerde Risk Managers in huis die bij uw projecten kunnen aanhaken om risico’s te identificeren en deze proactief te managen. Het resultaat is dat u de impact van risico’s minimaliseert en volledig de kansen grijpt die zich voordoen. Elementair om op tijd, binnen budget en volgens afgesproken kwaliteit te kunnen leveren.

  Benefits Management

  Het ontbreekt veel organisaties aan tijd en resources om de rendement van projecten te volgen. Benefits Management van Strict Project Masters is daar de oplossing voor. Het rendement van het project wordt het uitgangspunt en we doen er samen met u alles aan om dit rendement meetbaar te maken, te rapporteren en te realiseren.