Smart Cities. 

Blogs over Smart Cities.

Video’s over Smart Cities.

Webinars over Smart Cities.

Onderwerp
Het speelveld van Internet of Things (IoT)

Inhoud
In onze samenleving zien we langzaam steeds meer IoT toepassingen ontstaan. Bedrijven proberen steeds meer ‘domme’ assets ‘smart’ te maken om zo met behulp van data meer inzicht te krijgen in een specifieke bedrijfsproces om vervolgens dit proces te kunnen verbeteren. Maar hoe ziet het speelveld van Internet of Things eruit? En waar moet je allemaal rekening mee houden als je van start gaat met IoT?

Gedurende dit webinar neemt onze consultant Charles Maas je mee in het speelveld van IoT waarbij de gehele IoT-keten de revue passeert. Van sensor en communicatietechnologieën tot IoT Platform en Apps. Charles Maas zal aandacht besteden aan de basis van IoT vanuit zowel een technisch als een praktisch oogpunt. Na afloop van dit webinar begrijp je de IoT-keten en beschik je over voldoende kennis om na te kunnen denken over het toepassen van IoT binnen je eigen organisatie.

Presentatie door
Charles Maas

Datum
Vrijdag 26 februari om 10:00

Duur
Ongeveer 30 minuten, inclusief ruimte voor vragen

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 

Wil je weten wat Smart Cities voor jullie kan betekenen?

Onze consultants helpen jullie graag verder. Laat jouw gegevens achter om vrijblijvend in contact te komen. We kijken dan graag gezamenlijk hoe we jullie kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan