Sourcing Wizard

Sourcing Wizard

Uiteraard wilt u tegen de laagst mogelijke kosten de allerbeste functionaliteit inkopen voor uw organisatie. Maar hoe ziet uw sourcingbeleid eruit en hoe waarborgt u dat u écht de functionaliteit en dienstverlening krijgt die u zoekt. Voorkom het ‘kappermoment’, waarbij u pas achteraf ervaart wat u gekocht heeft en zorg dat u heel helder weet wat uw organisatie nodig heeft en hoe u deze behoefte het beste kunt inkopen. Strict helpt u graag. Met onze Sourcing Wizard zetten we samen met u de best passende sourcing strategie op. Zo weet u zeker dat u in staat bent de allerbeste digitale communicatie voor uw organisatie te verwerven.

Sourcing wizard

Op basis van de gewenste functionaliteit binnen uw organisatie en op basis van het houdige sourcingbeleid, geven we richtinggevende suggesties om uw sourcing strategie te verbeteren. Via onze specifieke aanpak en met de uitgebreide kennis en ervaring van onze sourcing experts kijken we hoe uw sourcing beleid nog beter inspeelt op de realisatie van gestelde doelen en gewenste functionaliteit. We kijken kritisch naar de randvoorwaarden die nodig zijn om de beste oplossing te sourcen. En uiteraard betrekken we alle stakeholders om ervoor te zorgen dat de sourcing strategie rekening houdt met de verschillende belangen binnen uw organisatie.

Wat U ermee kunt

De Sourcing Wizard geeft u een duidelijk advies hoe u uw sourcing beleid zo kunt opstellen of aanpassen dat u gegarandeerd de digitale communicatieoplossing verwerft die het beste is voor uw organisatie. Hiermee zorgt u ervoor dat de huidige en toekomstige behoeften van stakeholders, afdelingen en gebruikers zijn vertaald naar randvoorwaarden voor sourcing. Hiermee heeft u alles in handen om de juiste keuzes te maken en op de goede manier uw sourcingvraag uit te zetten in de markt.

Voordelen voor Uw organisatie

 

  • U beschikt over een duidelijke gedragen sourcing beleid in uw organisatie;

  • De behoeften van verschillende stakeholders en de randvoorwaarden om deze goed te sourcen zijn bekend en inzichtelijk;

  • Sourcing wordt op tijd betrokken bij initiatieven, zodat er altijd passende functionaliteit wordt ingekocht voor de best mogelijke prijs;

  • U heeft een gestructureerde aanpak voor sourcing die bij iedereen bekend is;

  • U heeft alle functionele behoeften gedefinieerd en vertaald naar een duidelijk plan om ook te zorgen dat deze behoeften worden ingevuld.

Ja, ik wil meer weten over de Sourcing Wizard

Of bel nu: 088 55 55 800