Strict Control Cockpit

Het door Strict ontworpen managementsysteem om risico assessments en informatiebeveiliging te beheren biedt: route, kompas en sturing voor beveiliging en compliance.

Wat is het?

De Strict Control Cockpit (SCC) is een tool en managementsysteem om risicoanalyse te organiseren en informatiebeveiliging te kunnen beheren. Met de SCC leveren wij jou de benodigde software; en mocht dat nodig zijn ook de additionele diensten of mankacht. Dit alles voor het gewenste resultaat; het op korte termijn behalen van certificaties, meer grip op informatiebeveiliging en compliant zijn.

Wat kan ik doen?

De SCC zorgt voor een overzichtelijk managementsysteem waarin alle informatie zit die je nodig hebt voor risicoanalyse en beheer van informatiebeveiliging. De SCC biedt het allemaal in één omgeving; zo zie je in een oogopslag wat de status is van de organisatie. Dat biedt de rust om verder te kunnen werken aan informatiebeveiliging en te voldoen aan de eisen die de omgeving oplegt.

Wat doet strict?

Expertise en ervaring ontbreken vaak als het gaat om informatiebeveiliging, privacy en cyberexpertise. Er is geen risicoanalyse beschikbaar en tijd en mankracht om tot certificering te komen. Het is complexe materie en bij Strict begrijpen wij dat als geen ander. Wij snappen dat je als organisatie dit niet allemaal zelf kunt en wilt doen. Het inzetten van de SCC zorgt ervoor dat je op een pragmatische manier tot certificering komt.

De Strict Control Cockpit voordelen

  • Tijdsbesparing
  • Versneld behalen van certificaat
  • Vanaf de start een complete Information Security Management Systeem inrichting
  • Inclusief gedegen risicoanalyse module
  • Opzet, bestaan én werking staan centraal
  • Real-time inzicht
  • Schaalbaar
  • Zorgeloos door grip op informatiebeveiliging en privacy
  • Van niet gestructureerde informatie naar een gestructureerd informatie managementsysteem
  • Verschillende rapportages zelf beheren

De Strict Control Cockpit heeft een duidelijke structuur ontwikkeld om jouw organisatie te ondersteunen bij alle geldende wet- en regelgevingen en er tevens op toe te zien dat de implementatie ook daadwerkelijk zo verloopt dat jouw organisatie voldoet aan alle eisen. De SCC garandeert jou de beschikbaarheid van de juiste managementinformatie die noodzakelijk is voor risico assessments en informatiebeveiliging. SCC heeft een duidelijke structuur ontwikkeld om te ondersteunen in alle compliance. De informatie uit wet- en regelgeving wordt gekoppeld aan concrete maatregelen. Zo krijg je grip op het beheren van compliance. Heldere rapportages zorgen ervoor dat je inzicht houdt op de status van jouw beheer.  

Content spotlight

Provincie Noord-Brabant is BIO en ISO 27001 gecertificeerd | Persbericht

VIANEN – De Provincie Noord-Brabant heeft zich als eerste overheidsorganisatie in Nederland gecertificeerd voor de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en de ISO 27001. Daarmee voldoen ze als eerste organisatie aan de door de Nederlandse Overheid gestelde norm die in 2019 is vastgesteld. Dit heeft de Provincie mede bereikt door gebruik te maken van de Strict Control Cockpit, software die organisaties helpt om te voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.
Lees meer…

Klantverhaal: Lemontree

Strict helpt Lemontree te certificeren voor ISO 27001

De jarenlange ervaring van Strict op het gebied van informatiebeveiliging en de implementatie daarvan heeft Lemontree geholpen de certificering voor ISO 27001 rond te krijgen. Lemontree, een IT managed service partner en IT-detacheerder uit Alphen aan de Rijn, heeft op het gebied van de bedrijfsvoering al jaren de zaken goed op orde, maar wilde ook zorgen dat de informatiebeveiliging aantoonbaar op niveau was.

Wil je meer weten over onze diensten of de Strict Control Cockpit? Neem contact met ons op! Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp.

Ik wil graag een demo van de Strict Control Cockpit: