Van 26 februari t/m 1 maart vind het ‘Mobile World Congress’ (MWC18) plaats in Barcelona en Strict is hierbij aanwezig.

MWC18 is ’s werelds grootste evenement rondom Mobility en wordt georganiseerd door GSMA. Dit is een partij die zich continu bezig houdt met alles rondom Mobility op wereldwijd vlak en hier evenementen voor organiseert om de laatste trends te delen met de markt.

Gedurende dit evenement zullen onze experts kennis vergaren rondom de nieuwste technologieën om zo klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast zijn zij beschikbaar voor 1-op-1 afspraken om u te informeren over de vele mogelijkheden binnen digitale innovatie en hoe Strict u hierbij kan helpen.

Bent u erbij? Vul hieronder het contactformulier en maak een 1-op-1 afspraak met onze Mobility experts en ontdek hoe wij u kunnen helpen met digitale innovatie. Wij nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak in te plannen.

Mocht u niet naar MWC18 gaan, maar u heeft wel interesse in de mogelijkheden? Vul dan ook uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Ik ontvang graag nieuws, informatie en evenement updates
Ik ga akkoord met de Privacy Verklaring

Deel dit artikel met anderen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Wij geloven in een wereld waar mensen profiteren van digitale mogelijkheden. Samen met onze klanten zetten wij onze gedrevenheid in om bedrijfsmodellen te verbeteren. Vele mensen profiteren, zakelijk en privé, van de digitale innovaties die wij met en bij onze opdrachtgevers hebben ontwikkeld.