Strict is leading in digital innovation. Dat wil zeggen dat wij klanten meenemen in de wereld van digitale innovaties en met hen de beste integrale oplossing zoeken en deze vervolgens te implementeren. Maar hoe maakt Strict het verschil? We gingen in gesprek met Jan-Hein Bastiaenen, directeur van Strict.

Het verschil begint al bij het startpunt van het project. “Het inhuren van Strict helpt de klant om beter te bepalen wat ze nodig hebben,” vertelt Jan-Hein. “De klant komt met een probleem en vervolgens kijken wij juist naar het probleem achter de vraag van de klant. Vaak komen er zaken bij kijken die veel verder gaan dan ‘ik moet een nieuw netwerk hebben’.” Consultants van Strict werken dan ook niet volgens het ‘u vraagt wij draaien’ idee. Ze kijken met de klant mee wat er daadwerkelijk speelt en waar de vraag vandaan komt. Regelmatig resulteert dit erin dat er een andere, beter passende oplossing wordt gevonden.

Ook bij de rest van het project spelen de Strict consultants een cruciale rol. Van het begin tot het eind, en dus ook bij de implementatie. Dat is waar andere projecten vaak fout gaan, omdat de oplossing dan toch niet helemaal blijkt aan te sluiten of omdat er miscommunicaties ontstaan. Jan-Hein vertelt trots: “Strict consultants onderscheiden zich onder andere door een top samenwerking tussen de klant en leveranciers te faciliteren. Ze zorgen voor een goede communicatie tussen alle stakeholders, waardoor iedereen op de hoogte is en betrokken blijft.”

Dat is niet het enige punt waarop de consultants een onderscheid maken. “Onze consultants zijn altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en de best mogelijke oplossingen. Ze zijn heel pragmatisch en resultaat gericht. Daarnaast hebben ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel, enorme ervaring in vergelijkbare projecten en veel inhoudelijke kennis.” Die inhoudelijke kennis komt vooral van pas bij het samenwerken met leveranciers: “De leverancier kan de klant een bepaalde kant meenemen, door een gebrek aan kennis bij de klant. Daardoor kan de oplossing anders uitvallen dan verwacht. Strict consultants kunnen dit voorkomen.”

Het verantwoordelijkheidsgevoel onder consultants sluit aan bij de werkwijze van Strict. Heb je een project dat uitgevoerd moet worden? Strict pakt het op tegen een fixed price en met gegarandeerd resultaat. Jan-Hein: “Wij willen de verantwoordelijkheid nemen in het realiseren van een project. Totaal, dus compleet ontzorgen. Door onze enorme ervaring weten we dat we dat kunnen.”

Wil je op hetzelfde niveau komen als consultants, dan kost dat veel tijd en energie. En zonder hetzelfde niveau loop je het risico een slechte of niet passende oplossing te realiseren, met hoge kosten voor niets. Wij willen die kosten voorkomen via een fixed price project met gegarandeerd resultaat. Jij kan je blijven focussen op waar je goed in bent – je core business – en wij doen wij waar goed in zijn. Daag ons uit om een project volledig op te pakken!

Strict: uw enabler in de digitale transformatie! Strict helpt organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van werkende digitale oplossingen. Geheel (merk)onafhankelijk door continu vooruitlopend te zijn in kennis op het vlak van technische mogelijkheden en deze kennis om te zetten in innovatieve ideeën en praktische realisatie. Wij geloven dat de relevante organisatie van de toekomst continu verbonden is met mensen, organisaties en andere digitale middelen. Wij helpen deze ‘Connected Enterprise’ met innovatieve oplossingen op het gebied van: • Business mobility • Cloud en infrastructuur • Bedrijfskritische communicatietechnologie • Bereikbaarheid • Privacy en Security • Sourcing en regie