In het ict-werkgeversonderzoek heeft Enigma Research in opdracht van Computable onderzocht hoe ict’ers aankijken tegen hun eigen werkgever. Het gaat hier om zowel ict-bedrijven als niet-ict-organisaties. Strict komt in dit onderzoek bij de top 10 van beste ICT-werkgevers uit de bus. Met een prachtige waardering van een 9,18!

Er is specifiek gevraagd naar de tevreden over werkzaamheden en verantwoordelijkheden, de waardering van de werkgever, de ruimte en kansen om optimaal te presteren, de scholingsmogelijkheden, de doorgroei- en carrièremogelijkheden, de betrokkenheid bij de werkgever en de tevredenheid over de werkgever. In totaal namen in de periode maart tot en met juni 2017 2.596 ict’ers deel aan het onderzoek.

Strict is trots op de 9e positie als beste werkgever van Nederland in de branche. Met een totaal gemiddelde score van een 9,18 is Strict erg vooruitstrevend op de vlakken: werk en verantwoordelijkheid, waardering prestaties, ruimte en kansen, scholingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, betrokkenheid van de werkgever en overall tevredenheid. 

Bekijk de volledige ranking