In het ict-werkgeversonderzoek heeft Enigma Research in opdracht van Computable onderzocht hoe ict’ers aankijken tegen hun eigen werkgever. Het gaat hier om zowel ict-bedrijven als niet-ict-organisaties. Strict komt in dit onderzoek bij de top 10 van beste ICT-werkgevers uit de bus. Met een prachtige waardering van een 9,18!

Er is specifiek gevraagd naar de tevreden over werkzaamheden en verantwoordelijkheden, de waardering van de werkgever, de ruimte en kansen om optimaal te presteren, de scholingsmogelijkheden, de doorgroei- en carrièremogelijkheden, de betrokkenheid bij de werkgever en de tevredenheid over de werkgever. In totaal namen in de periode maart tot en met juni 2017 2.596 ict’ers deel aan het onderzoek.

Strict is trots op de 9e positie als beste werkgever van Nederland in de branche. Met een totaal gemiddelde score van een 9,18 is Strict erg vooruitstrevend op de vlakken: werk en verantwoordelijkheid, waardering prestaties, ruimte en kansen, scholingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, betrokkenheid van de werkgever en overall tevredenheid. 

Bekijk de volledige ranking

Deel dit artikel met anderen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Wij geloven in een wereld waar mensen profiteren van digitale mogelijkheden. Samen met onze klanten zetten wij onze gedrevenheid in om bedrijfsmodellen te verbeteren. Vele mensen profiteren, zakelijk en privé, van de digitale innovaties die wij met en bij onze opdrachtgevers hebben ontwikkeld.