Strict is trots op de 2e plek voor talentontwikkeling, welke we gisteren behaalde in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Uit onafhankelijk onderzoek verricht door SatisAction, gebaseerd op promotie-onderzoek van dr. Mirjam Baars, MBA, kwam Strict als tweede beste Nederlandse organisatie voor talentontwikkeling uit de bus. Daarmee laat het bedrijf uit Vianen een groot aantal zeer respectabele organisaties achter zich.

Het onderzoek richt zich op werkgevers waar vooral HBO-ers en universitair geschoolden in dienst zijn en richt zich op talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Het onderzoek wordt in samenwerking met PW, platform voor HR professionals, gehouden. Strict heeft met deze tweede prijs opnieuw het officiele keurmerk Talentontwikkeling, maar nu voor 2018/2019.

Ranking Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling 2018-2019 (top 20)

1. Kabisa

2. Strict

3. Achmea

4. Springest

5. Experius

6. VX Company

7. GlobalOrange

8. Adviesgroep Novius

9. Maxlead Online Marketing

10. Coöperatie VGZ

11. Jonge Honden

12. TOPdesk

13. Viisi

14. Oogst- a Merkle company

15. XSARUS

16. Redkiwi

17. NS

18. Voys

19. CleverIT

20. ONE15

 

Deel dit artikel met anderen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Strict: uw enabler in de digitale transformatie! Strict helpt organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van werkende digitale oplossingen. Geheel (merk)onafhankelijk door continu vooruitlopend te zijn in kennis op het vlak van technische mogelijkheden en deze kennis om te zetten in innovatieve ideeën en praktische realisatie. Wij geloven dat de relevante organisatie van de toekomst continu verbonden is met mensen, organisaties en andere digitale middelen. Wij helpen deze ‘Connected Enterprise’ met innovatieve oplossingen op het gebied van: • Business mobility • Cloud en infrastructuur • Bedrijfskritische communicatietechnologie • Bereikbaarheid • Privacy en Security • Sourcing en regie