Vacature: Senior/Principal Consultant Digital Transformation Management

Wie ben jij?

Jij bent de digitale transformatie! Jij ziet al jaren dat een IT afdeling geen aparte afdeling kan zijn, jij ziet nieuwe business modellen in data, jij begrijpt dat apps de redding van het bedrijf kunnen zijn. Jij ziet kansen in andere manieren van denken. Als we praten over disruptie, veer je op. Jij helpt organisaties om de IT voor de mens te laten werken, in plaats van de mens met de IT.

Jij bent (of wordt!) de management consultant die weet in te spelen op de steeds sneller veranderde technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Jij weet die vorm te geven bij de organisatie. Je bent een visionair op het gebied van digitale innovaties en kan hierin ook mensen trainen of geeft hierin workshops. Je bent de adviseur die directies van bedrijven kan adviseren hoe ze het beste hun bedrijfsvoering kunnen aanpassen op de steeds sneller op elkaar volgende veranderingen.

Wat houdt de functie in?

Door een andere manier van denken te introduceren stel je organisaties in staat om zelf veranderingen te initiëren en verbetervoorstellen te doen in de waardestromen van organisaties.  Je begeleidt jouw klanten hierin. Je bent constant op zoek naar de beste balans tussen de waarde en (digitale) innovaties. Je introduceert op jouw eigen wijze nieuwe manieren van werken die meer Enterprise Agility in organisaties brengt.

Jouw klanten zijn door jouw inzet in staat om sneller innovaties te kunnen adopteren en hierdoor hun relevantie en marktpositie te kunnen behouden of verstevigen in een snel veranderende wereld.

Jouw ambities?

 • Je hebt passie voor wat de digitale transformatie kan betekenen voor bedrijven en die passie breng je graag over.
 • Innovatie is onderdeel van jouw persoonlijkheid.
 • Met minimaal 8 jaar relevante werkervaring op het vlak van business change management ben je een stevige sparringpartner voor onze klanten.
 • Je communiceert in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent resultaat- en klantgericht, organisatiesensitief en daadkrachtig
 • Je spreekt de taal van de business, maar hebt ervaring met digitale vraagstukken
 • Je bent een teamspeler met een proactieve instelling
 • Met jouw aantoonbare kennis en ervaring in het toepassen van de verschillende professionaliserings-frameworks (bijvoorbeeld ITIL, ASL, BiSL, Scrum, SAFe, LeSS) begrijp je hoe organisaties werken en hoe je die moet helpen veranderen.

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij de 2e beste werkgever van Nederland volgens onderzoek van NRC Carrière
 • Werken met en in een professioneel en ambitieus team
 • Marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Veel mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling want stilstand is achteruitgang

Wie zijn wij?

Strict is leading in digital innovation. We helpen klanten met hoogstaande technologische digitale innovatie vraagstukken, maar ook bij de daarbij behorende organisatorische wendbaarheid die voortkomt uit de technologische ontwikkelingen.

De samenleving is digitaal getransformeerd, veel organisaties willen de digitale mogelijkheden van nu gebruiken om wendbaarder te worden en om effectiever impact te kunnen maken op de maatschappij door sneller meer waarde te creëren voor hun klanten. Daarop moeten de bedrijven inspelen en wordt er gezocht naar manieren om dit te doen. Ook Strict krijgt deze vragen meer en meer.  Belangrijke elementen zijn: klanttevredenheid hooghouden, een goede customer experience garanderen en concurrentie voorblijven. Uitdaging hierbij is dat vernieuwing en verandering vaak lastig zijn te combineren met de dagelijkse manieren van werken en denken. Dit zorgt voor een spagaat in het leveren van kwaliteit en schaalgrootte van de dagelijkse business en in het in steeds rapper tempo ontwikkelende digitalisering en technologische ontwikkelingen, waar de klanten van Strict niet op willen achterlopen. En dat doen wij door Digital Transformation Management.

En verder?

We kijken naar de ervaring en kennis die je in huis hebt. Maar misschien nog wel meer naar je ambities, talenten en motivaties. Want in een veranderende wereld zijn ervaringen uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Samen geven we richting aan jouw carrière. Je wordt ingezet bij klanten aan de vraag- en aanbodzijde van de markt. Het is een veelzijdige en uitdagende baan in een professionele kennisorganisatie met een goede werksfeer.

Interesse? Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen.

Of neem contact op via werken@strict.nl of 088 555 5800.

De heerMevrouw


Ik ontvang graag nieuws, informatie en evenement updates
Ik ga akkoord met de Privacy Verklaring

Upload Curriculum Vitae: