Volop ruimte voor groei

“Strict is een onafhankelijke speler die bedrijven helpt om digitale innovatie succesvol in hun organisatie te verankeren”, zegt algemeen directeur Jan-Hein Bastiaenen. “We maken helder hoe innovatie bijdraagt aan digitale transformatie. Vervolgens bieden we bedrijven onafhankelijk advies in het aanschaffen van de juiste technologie en hoe deze te implementeren tot een beheersbare omgeving. Denk aan zaken als mission critical netwerken, digitale werkplekken, cybersecurity en het bouwen van platformen in de cloud en datacenters. Bij onze werkwijze hoort dat we de organisatie van onze klanten wendbaar en flexibel maken, zodat ze snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de digitale markt. Strict is ’Leading in Digital Innovation’. We doen toonaangevende projecten en hebben dankzij onze heldere toekomstvisie en onafhankelijkheid een sterke marktpositie op nieuwe ontwikkelingen, zowel nationaal als internationaal. Daardoor groeien we momenteel met 30% per jaar.”

“Die groei komt mede door de grote aantrekkingskracht die Strict op professionals heeft, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt”, zegt Bastiaenen. “We hebben een informele, familiaire bedrijfscultuur die we goed bewaken, omdat we weten dat mensen zich hier prettig bij voelen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan talentontwikkeling. Voor de Strict Academy werven we jonge professionals met werkervaring voor het volgen van een 2-jarig traject. Onze werknemers bepalen zelf hun opleidingstraject; wij faciliteren hun persoonlijke groei met een breed aanbod aan trainingen en coaching. Onze visie vertaalt zich in hoge noteringen op diverse lijsten met werknemerstevredenheid. Die visie helpt ons leading te blijven.”

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 15 juni 2018 in de Computable Career Guide. 

 

Deel dit artikel met anderen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Strict: uw enabler in de digitale transformatie! Strict helpt organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van werkende digitale oplossingen. Geheel (merk)onafhankelijk door continu vooruitlopend te zijn in kennis op het vlak van technische mogelijkheden en deze kennis om te zetten in innovatieve ideeën en praktische realisatie. Wij geloven dat de relevante organisatie van de toekomst continu verbonden is met mensen, organisaties en andere digitale middelen. Wij helpen deze ‘Connected Enterprise’ met innovatieve oplossingen op het gebied van: • Business mobility • Cloud en infrastructuur • Bedrijfskritische communicatietechnologie • Bereikbaarheid • Privacy en Security • Sourcing en regie