Webinar 'Een 5G private netwerk als oplossing' | De Strict Thuiswerksessies

 

In De Strict Thuiswerksessies brengen we jou in maximaal 30 minuten op de hoogte van een onderwerp. In het webinar ‘Een 5G private netwerk als oplossing’ probeert Eildert van Dijken antwoord te geven op de vraag hoe je met de komst van 5G jouw mobiele verbinding kan regelen en of het nuttig is om een eigen netwerk aan te leggen.

 

Schrijf je nu in via het formulier hieronder om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Inhoud
Steeds meer bedrijven en organisaties merken dat de rol van mobiele communicatie in de bedrijfsvoering toeneemt. Mobiele data wordt op heel veel plekken gebruikt en vervangt bijvoorbeeld papieren werkbonnen. Ook rapportages en dossiers worden meer en meer digitaal, zeker in deze tijd van thuiswerken. Dit bespaart veel papier en veel bomen, maar we worden wel afhankelijker van de mobiele verbinding. Hoe kun je dit bijvoorbeeld met de komst van 5G goed regelen? Is het zinvol om een eigen netwerk aan te leggen? In dit webinar proberen we hierop een antwoord te geven.

Presentatie door
Eildert van Dijken

Datum en tijdstip
Vrijdag 27 maart om 10:00

Duur
20 minuten, daarna nog ruimte voor vragen

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.