Webinar 'Grip en controle op informatiebeveiliging' | De Strict Thuiswerksessies

 

In De Strict Thuiswerksessies brengen we jou in maximaal 30 minuten op de hoogte van een onderwerp. In het webinar ‘Grip en controle op informatiebeveiliging’ gaat Frank Ruijgrok jou meer vertellen over de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO)! Sinds dit jaar moet u volgens deze nieuwe wetgeving verantwoording afleggen, maar wat betekent dit precies voor u?

 

Schrijf je nu in via het formulier hieronder om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Het webinar is afgelopen

Bekijk het webinar terug via de volgende link: Grip en controle op informatiebeveiliging’ (start op 04:22).

Vragen stellen kan niet meer via deze link. Heb je na het bekijken van de webinar nog een vraag? Vul dan ons contactformulier in.

Inhoud
De BIO, NEN7510, ISO 27001… steeds vaker moeten organisaties compliant zijn met normenkaders. Meestal is dit nodig om business te kunnen doen met andere partijen. In dit webinar zal onze expert Frank Ruijgrok u daarom meer vertellen over hoe je zo snel mogelijk voldoet aan deze normenkaders, hoe je de risico’s behandelt en hoe je de maatregelen beheerst. Ook zal hij bespreken hoe hij dit bij de Provincie Noord-Brabant heeft aangepakt, de eerste overheidsinstantie die gecertificeerd is voor de BIO.

Presentatie door
Frank Ruijgrok

Datum en tijdstip
Vrijdag 20 maart om 10:00

Duur
20 minuten, inclusief vragen maximaal 30 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.