Webinar 'Het speelveld van Internet of Things (IoT)' | De Strict Thuiswerksessies

 

In de Strict Thuiswerksessies gaan we in 30 minuten dieper in op een onderwerp. Deze keer neemt Charles Maas je mee in de wereld van Internet of Things.

 

Schrijf je nu in via het formulier hieronder om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van de registratie per e-mail. Kan je er niet live bij zijn? Dan ontvang je na afloop de replay, zodat je het rustig op een zelf gekozen moment kan terugkijken.

Inhoud
In onze samenleving zien we langzaam steeds meer IoT toepassingen ontstaan. Bedrijven proberen steeds meer ‘domme’ assets ‘smart’ te maken om zo met behulp van data meer inzicht te krijgen in een specifieke bedrijfsproces om vervolgens dit proces te kunnen verbeteren. Maar hoe ziet het speelveld van Internet of Things eruit? En waar moet je allemaal rekening mee houden als je van start gaat met IoT?

Gedurende dit webinar neemt onze consultant Charles Maas je mee in het speelveld van IoT waarbij de gehele IoT-keten de revue passeert. Van sensor en communicatietechnologieën tot IoT Platform en Apps. Charles Maas zal aandacht besteden aan de basis van IoT vanuit zowel een technisch als een praktisch oogpunt. Na afloop van dit webinar begrijp je de IoT-keten en beschik je over voldoende kennis om na te kunnen denken over het toepassen van IoT binnen je eigen organisatie.

Presentatie door
Charles Maas

Datum en tijdstip
Vrijdag 26 februari om 10:00

Duur
Ongeveer 30 minuten, inclusief ruimte voor vragen

Je kan het webinar volgen vanaf een computer, tablet of telefoon.