Werken bij Strict

Met 150 collega’s werken wij iedere dag aan een betere samenleving. Steeds meer bedrijven willen alles uit de digitale technologie halen. Dat is nou net waar wij goed in zijn. Onze mensen maken dit allemaal mogelijk. Wil jij dit ook? Kom bij ons werken!

Wij zijn Strict. Het is onze passie om mensen te laten profiteren van digitale mogelijkheden. Onze slogan is niet voor niets ‘Enabling digital technology for a better society’. Dit bereiken wij door andere organisaties te adviseren in de toepassing van digitale technologie en deze projecten ook daadwerkelijk uit te voeren.

‘Betekent dat dan dat mensen binnen Strict enorm technisch zijn?’

Nee hoor! We hebben een enorme verscheidenheid aan mensen en kennis binnen Strict. Van de giga techneuten tot mensen die alles weten van verandermanagement of projectmanagement.

Meer weten over werken bij Strict? Bel dan naar 088 555 5800 of mail naar info@strict.nl, om een van onze collega’s te spreken.

Werknemers bij Strict hebben het Strict-DNA

 

Bij Strict geloven we in het aannemen van de beste mensen. Daarom zijn we selectief in de mensen die we aannemen. We zoeken mensen die écht bij ons passen, die in onze familie thuishoren. 

STRICT-DNA: Familie, Saamhorigheid en Innovatief

Onze diepste passie...

Samenwerken in teams om klantambities waar te maken, klanten te laten profiteren van digitale mogelijkheden en te ontzorgen van strategie tot en met implementatie met een resultaat dat impact heeft en klantverwachting overtreft.

Wij zijn de beste...

Wij geven onafhankelijk advies over de toepassing van innovatieve ICT technologie, we helpen met de implementatie, we richten een agile organisatie in en zorgen voor grip. Dit doen we door de inzet van een multidisciplinair team, met onze pragmatische en inhoudelijke aanpak en met een grote betrokkenheid van onze mensen. Dit alles leidt tot een succesvolle realisatie en optimale adoptie.

“Werken binnen Strict is als werken binnen een familie. Je krijgt de ruimte om te groeien en je voelt het vertrouwen in elkaar!” 

Beaubine Adriaansen (junior consultant)

“Samen hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt om het bedrijf te laten groeien. We hebben iets neergezet waar we met z’n allen trots op zijn.”

Wouter Borremans (Managing Director)

Met welke expertise kom jij ons versterken?

Binnen Strict werken we vanuit verschillende teams. Een team vertegenwoordigt een specifiek kennisgebied. Daarnaast hebben we een groep trainees, die kennis opdoen binnen de verschillende kennisteams, en een hoofdkantoor team, die zorgt voor het blijven draaien van de organisatie.

Critical Communication

Steeds vaker is het primaire proces van een organisatie afhankelijk van kritische ICT voorzieningen. Zonder deze voorzieningen rijden er geen bussen, stijgen er geen vliegtuigen op, worden patiënten niet geopereerd en wordt er geen energie geleverd. We noemen dit missiekritische communicatie componenten waar een organisatie op moet kunnen vertrouwen. Bij Strict begrijpen wij deze materie als geen ander. Strict Misson Critical is een hechte groep met passie voor mobiel en Mission Critical Communication. Wij zijn graag bezig met kennisdeling en ontwikkeling. 

Enabling infra

Digitale transformaties zorgen ervoor dat steeds meer organisaties digitaal en mobiel werken. Deze samensmelting van de mobiele en vaste werkplek zorgt ervoor dat ook steeds meer bedrijven in de Cloud gaan werken. Het enabling infra team richt zich zowel op vraagstukken rondom unified workspaces, traditionele datacenters met innovatieve infrastructuren als cloud platform gerelateerde vraagstukken. Wij helpen klanten ICT zo efficiënt mogelijk in te zetten, grip te houden op kosten en klaar te stomen voor de toekomst. Wij zijn een team met ervaren professionals en dagen elkaar graag uit. 

Cyber security

Digitalisering biedt vele kansen om als organisatie onderscheidend te zijn en klanten nog beter van dienst te zijn. Tegelijkertijd worden organisaties en onze maatschappij steeds kwetsbaarder voor aanvallen die leiden tot bijvoorbeeld imagoschade, financiële schade en persoonlijke schade. Strict hecht grote waarde aan het beschermen van informatie en helpt bedrijven en instanties om integraal veilig, betrouwbaar en compliant te zijn. In het team van cyber security delen wij trends, kennis en hebben wij bovenal veel lol met elkaar, dat is waar het bij ons om draait.

Agility

Snel en doeltreffend kunnen inspelen op digitale veranderingen in een steeds snellere, digitale en globaliserende wereld. Digitale innovaties doorvoeren die ook succesvol landen in de organisatie. Lerende organisaties creëren met een innovatief en wendbaar productportfolio. Dat is waar het om draait bij Enterprise Agility. Strict helpt organisaties vanaf het strategische idee tot en met het succesvolle gebruik, om het allerbeste uit digitale innovaties te halen. Het enterprise agility team is een hechte groep met passie voor innovatie, wendbaarheid, ketenbesturing en bovenal mensen en samenwerking.

Werken vanuit ons hoofdkantoor

Wil jij iedere dag bijdragen aan het laten groeien van Strict? Vind jij onze missie “Enabling digital transformation” net zo belangrijk als wij? En wil jij daar iedere dag aan werken vanuit een centraal gelegen hoofdkantoor in Vianen? Check dan snel onze vacatures op het gebied van support, finance, marketing en HR.

u

Nog te weinig kennis of ervaring...?

Kom je niet uit de ICT wereld, maar zou je er wel graag in willen werken? Of wil je binnen projecten bij grote organisaties ervaring opdoen, terwijl je opgeleid wordt door zeer ervaren collega’s en begeleid door jouw talentmanager? Dan past het traineeship wellicht beter bij je. Via de knop hieronder vind je daar meer over.