HERKENBAAR?

Veel van onze klanten lopen bij het verhogen van hun enterprise agility aan tegen gelijksoortige uitdagingen:

  • Hoe kunnen wij sneller inspelen op de belangrijkste ontwikkelingen in een continu veranderende omgeving?
  • Hoe zorg ik ervoor dat de snelle, wendbare teams zelf-organiserend maar toch in samenhang met elkaar kunnen werken?
  • Hoe krijg ik beter zicht op de echte waarde die continu door de teams, de producten en de business wordt geleverd?
  • Hoe kunnen we zorgen dat wij blijven voldoen aan de interne en externe wet- en regelgeving?
  • Hoe kunnen we (beter) sturen op de elementen die voor ons als organisatie van cruciaal belang zijn, wanneer snelle, wendbare teams steeds meer               verantwoordelijkheid krijgen?
  • Hoe houden wij grip op de transformatie om de enterprise agility te verhogen en kunnen wij het effect ook daadwerkelijk valideren?

ONZE DIENSTEN.

Strict ondersteunt haar klanten met het adviseren over en begeleiden van de transformatie om de enterprise agility van de organisatie op een duurzame wijze te verhogen. Hierbij maken wij gebruik van een breed palet aan ondersteunende diensten zoals; trainingen, workshops, interventies, coaching en practices gericht op het identificeren en uitvoeren van de meest waardevolle stappen om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Daarnaast begeleiden wij business owners, product owners, product managers en portfolio owners in het effectief opzetten en uitvoeren  van portfolio- en productmanagement. Met onze aanpak zijn wij in staat om in een korte periode te komen tot bruikbare resultaten. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van de product visie, product canvas, customer journeys, story map en portfolio- of productbacklog. Wij adviseren en coachen bij een goede inrichting van de samenwerkingsverbanden met de business en de ontwikkelteams. 

Tot slot begeleiden wij agile coaches en Scrum Masters om de volgende stap in de volwassenheid van de verschillende teams te organiseren. Op basis van onze self-assessments geven we teams inzicht in de beste aandachtsgebieden om snel en wendbaar producten van hoge waarde te kunnen ontwikkelen.  

ONZE AGILITY EXPERTS.

Ontwerp zonder titel-4

Marco de Jong
Consultant

Ontwerp zonder titel-Dec-12-2022-01-18-47-1854-PM

Jurjen de Groot
Consultant

Ontwerp zonder titel-Dec-12-2022-01-20-11-7608-PM

Stefan Kennedie
Consultant

Ontwerp zonder titel-Dec-12-2022-01-31-27-7660-PM

Filip de Kort
Consultant

Ontwerp zonder titel-Dec-12-2022-01-32-17-8698-PM

Stefan Brouwer
Consultant

Ontwerp zonder titel-Dec-12-2022-01-32-58-5278-PM

Ken Soedira
Consultant

Rob

Rob Kobussen
Consultant

Ontwerp zonder titel-Dec-12-2022-01-41-28-5580-PM

Chiel van Ewijk
Consultant

Nina-2

Nina Verlaek
Consultant

Femke Hille website-1

Femke Hille
Consultant

Kevin

Kevin Hoogerheide
Consultant

Ontwerp zonder titel-Dec-12-2022-01-42-17-0566-PM

Olaf Teeling
Branchemanager

INZICHT.

managenproductplan

Het managen van een productplan

aug 9, 2022

Het afgelopen jaar hebben Femke Hille en Marco de Jong hard gewerkt aan het schrijven van het boek “Enterprise Agility – Een effectieve transformatie op basis van principes en practices”, die op 14 september wordt gelanceerd op het event “Towards an Agile Government”....

blogfoto-1080x509

Het creëren van een product roadmap

aug 2, 2022

Het afgelopen jaar hebben Femke Hille en Marco de Jong hard gewerkt aan het schrijven van het boek “Enterprise Agility – Een effectieve transformatie op basis van principes en practices”, die op 14 september wordt gelanceerd op het event “Towards an Agile Government”....

1658812870022-1-400x250

De noodzaak van agility op teamniveau 

jul 26, 2022

Het afgelopen jaar hebben Femke Hille en Marco de Jong hard gewerkt aan het schrijven van het boek “Enterprise Agility – Een effectieve transformatie op basis van principes en practices”, die op 14 september wordt gelanceerd op het event “Towards an Agile Government”....

Meer weten over wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Onze consultants helpen jullie graag verder. Laat via het formulier jouw gegevens achter om vrijblijvend in contact te komen. We kijken dan graag gezamenlijk hoe we jullie kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan