Over Strict.

In een notendop.

Strict is sinds 2000 een toonaangevend ICT consultancy bureauHet is onze passie om mensen te laten profiteren van digitale mogelijkheden. Strict helpt organisaties op strategisch en tactisch niveau met het realiseren van hun ambitiesDit bereiken wij door organisaties onafhankelijk te adviseren over hoe zij flexibel kunnen inspelen op de continue ontwikkeling van nieuwe digitale technologieën en hoe deze succesvol ingezet kunnen wordenDaarbij zorgen we ervoor dat projecten daadwerkelijk uitgevoerd worden. 

Wij doen dit met multidisciplinaire teams met een grote diversiteit, omdat wij geloven in de kracht van een divers en dynamisch team. Daarom worden de teams zo samengesteld dat expertises en ervaring elkaar aanvullen. Strict heeft professionals met uiteenlopende kennis en vaardigheden, waaronder zeer specialistische kennis in bijvoorbeeld het Mission Critical teamDe young professionals van Strict Young Professionals zorgen met hun onbevangen, enthousiaste en vooruitstrevende houding voor frisse prikkels in de teams.

Strict durft een risico aan te gaan om ambities te realiseren. Wij conformeren ons aan een succesvol eindresultaat en zorgen voor een gedegen teamaanpak geleid door een Trusted Advisor. 

De Strict Familie.

Antoine van der Sijs

Mission Critical teamlead

Rosanne van Nieuwpoort

Customer Success Manager

Filip de Kort

Senior Consultant

Frank Ruijgrok

Cyber Security teamlead

Leanne van Dieën

Senior Projectmanager Critical Communications

Eildert van Dijken

Mobile Communication Expert

Katinka Goedman

Principal Consultant en teamlead Digitale Sturing

Marco de Jong

Principal Consultant en teamlead Agility

In totaal hebben we zo’n 120 mensen in dienst. Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Nieuws

Wilt u weten wat er bij Strict speelt? Welke projecten wij bijvoorbeeld samen met klanten neerzetten of welke veranderingen er spelen binnen onze organisatie? Bekijk ons laatste nieuws en blijf op de hoogte over alles rondom Strict en Strict Academy.

Werken bij Strict

Wil je werken bij Strict? Grootschalige IT projecten leiden? Grote klanten in Nederland veilig laten werken? Ervoor zorgen dat organisaties door middel van technische oplossingen steeds efficiënter werken? Word dan onderdeel van Strict en ga samen met 140 collega’s die uitdagingen aan.

Strict Young Professionals.

Strict Young Professionals brengt bedrijven en de allerbeste high potentials samen. Door begeleiding van topconsultants ontstaat voor hbo en wo afgestudeerden een unieke kans om versneld een succesvolle carrière te starten bij mooie organisaties. Voor deze bedrijven een ideale kans om gekwalificeerde toppers uit de markt te halen met de rugdekking van leidende ICT-consultants.

Wilt u innoveren, geïnspireerd worden of disruptie veroorzaken? Wij helpen u graag verder.