Over Strict

Strict is expert in digitale transformatie en ondersteunt organisaties bij het definiëren en realiseren van hun digitale ambities. Strict geeft daarbij praktijkgericht en onafhankelijk advies over de toepassing van innovatieve technologieën, ontwerpt de digitale strategie en begeleidt de implementatie met een stapsgewijze en multidisciplinaire projectaanpak. De focus ligt hierbij op het borgen van bedrijfscontinuïteit en vergroten van de wendbaarheid waardoor organisaties hun processen continu kunnen optimaliseren. Dit leidt tot gedragen en duurzame veranderingen bij organisaties die een essentiële rol spelen in onze samenleving.

Nieuws

Wereldwijde storing: wat is er aan de hand?

Wereldwijde storing: wat is er aan de hand?

vr 19 jul 2024
Uitwisseling van inzichten tussen Agile generaties tijdens meetup bij Strict

Uitwisseling van inzichten tussen Agile generaties tijdens meetup bij Strict

do 18 jul 2024
Persbericht: helft IT-beslissers vreest voor grootschalige maatschappelijke onrust bij digitale uitval

Persbericht: helft IT-beslissers vreest voor grootschalige maatschappelijke onrust bij digitale uitval

do 11 jul 2024

Wie we zijn

Strict is sinds 2000 een toonaangevend ICT consultancy bureau. Wij helpen organisaties op strategisch en tactisch niveau met het realiseren van hun digitale ambities. Hierbij stellen wij ons op als vertrouwde partner en een waardevolle bron van kennis en expertise, die helpt bij het nemen van beslissingen, het aanpakken van uitdagingen en het realiseren van succes bij de klant. Onze focus ligt op het opbouwen van langdurige klantrelaties waarbij vertrouwen, integriteit en objectiviteit centraal staan. We streven ernaar om de behoeften en doelen van onze klanten te begrijpen en hen onafhankelijk en deskundig advies te geven om deze doelen te bereiken. Strict zet zich in om waarde toe te voegen en optimale resultaten voor de klant te behalen. Naast het geven van advies spelen wij vaak ook een actieve rol in het begeleiden en ondersteunen van de klant bij de implementatie van de aanbevolen oplossingen. 

 

Onze Geschiedenis 

In 2000 besloot Jan-Hein Bastiaenen een eigen bedrijf op het gebied van critical communications op te richten, genaamd Strict. Ondanks de uitdagende economische omstandigheden groeide het bedrijf gestaag en maakten veel oud-collega’s van Jan-Hein de overstap naar Strict. Na verloop van tijd breidde Strict zijn dienstenportfolio uit naar mission critical communications, enabling infrastructure, cyber security en enterprise agility. Bovendien werd dochteronderneming Strict Young Professionals opgericht, die jonge talenten aantrekt met een ICT-projectmanagement traineeship. Zo heeft Strict zich weten te ontwikkelen naar een veelzijdig bedrijf in de branche. 

Onze Mensen 

Onze mensen brengen enthousiasme, gedrevenheid en een open houding mee in hun werk. Dit wordt versterkt door het diverse team van Strict, dat professionals met uiteenlopende kennis en vaardigheden aan boord heeft, waaronder zeer specialistische kennis in bepaalde vakgebieden en Young Professionals die voor frisse prikkels zorgen met hun onbevangen, enthousiaste en vooruitstrevende houding. Samen vormen zij een dynamische en innovatieve werkomgeving, waarin creativiteit en teamwork hand in hand gaan om de best mogelijke oplossingen voor onze klanten te realiseren. 

Inclusiviteit 

We willen mensen in hun veelkleurigheid optimaal respecteren en inzetten. Diversiteit is voor ons belangrijk, ieder mens is immers uniek, verschil mag er dus zijn. Door verschillende perspectieven en achtergronden te omarmen, streven we ernaar een inclusieve en open werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Binnen onze organisatie streven we naar een werkklimaat waarin veiligheid, dialoog en vertrouwen belangrijk zijn en we gaan actief gedrag tegen dat daar tegenin druist.

Maak kennis met onze Stricters

Maak kennis met Lana van Doorne, Young Professional bij Strict

Maak kennis met Lana van Doorne, Young Professional bij Strict

vr 21 jun 2024 2 min read
Maak kennis met Charlotte Davis, projectmanager bij Strict

Maak kennis met Charlotte Davis, projectmanager bij Strict

do 11 apr 2024 2 min read
Maak kennis met Herold Kroon, senior projectmanager bij Strict

Maak kennis met Herold Kroon, senior projectmanager bij Strict

wo 10 apr 2024 2 min read
Maak kennis met Johan Horneman – teamlead mission critical advies bij Strict

Maak kennis met Johan Horneman – teamlead mission critical advies bij Strict

vr 29 mrt 2024 2 min read
Maak kennis met Eildert van Dijken, principal consultant en mobile expert bij Strict

Maak kennis met Eildert van Dijken, principal consultant en mobile expert bij Strict

ma 25 mrt 2024 2 min read
Maak kennis met Joost Zeilstra, principal consultant bij Strict

Maak kennis met Joost Zeilstra, principal consultant bij Strict

do 14 mrt 2024 3 min read

Waar we voor staan

Om onze klanten te helpen met het enabelen van digitale transformatie, hanteren we een holistische aanpak met multidisciplinaire teams, pragmatische inhoudelijke methodiek en diepgaande betrokkenheid van onze mensen. Onze multidisciplinaire teams, bestaande uit experts met diverse achtergronden, bieden op maat gemaakte oplossingen die zowel technologische als organisatorische aspecten omvatten. We richten ons op tastbare en meetbare resultaten door quick-wins te identificeren en haalbare stappen te implementeren. Onze medewerkers spelen een essentiële rol, waarbij we een cultuur van open communicatie en samenwerking bevorderen. Hun enthousiasme en toewijding zorgen voor een gedragen transformatie, waardoor onze klanten duurzame groei kunnen realiseren in een snel veranderende digitale wereld.

 

Vitaliteit & balans 

We vinden het belangrijk dat iedere medewerker gemotiveerd, energiek, vitaal en zo gezond als mogelijk is en ook beschikt over de competenties om goed en met plezier te kunnen werken. Daarom besteden we veel aandacht aan duurzame inzetbaarheid, wat inhoudt dat we onze medewerkers ondersteunen in het ontwikkelen van hun vaardigheden en kennis, zodat ze competent, opgeleid en klaar zijn voor de uitdaging van hun functie. En dat we een gezonde en energieke werkomgeving bevorderen door middel van initiatieven die het welzijn en de gezondheid van onze medewerkers bevorderen.

Ontwikkeling

We zijn professionals die zich voortdurend blijven ontwikkelen en ontplooien. In ons vak gaan de ontwikkelingen erg snel, onze klanten zijn steeds meer in verandering en onze markt is steeds in beweging. We kunnen alleen onze ambities blijven realiseren wanneer we onszelf steeds blijven ontwikkelen. Onze professionals vinden bij ons een uitdagende werkomgeving waarbinnen ze een echte ontwikkeling kunnen doormaken. Om dit te realiseren maken wij gebruik van een uitgebreid opleidingsprogramma, met onder ander een leiderschapsprogramma, een persoonlijk ontwikkelingstraject en losse trainingen & cursussen die aansluiten op de behoefte van onze professionals.  

Persoonlijk

Bij Strict hebben we een diepgaande focus op de menselijke factor, waarbij we streven naar mensen die perfect bij ons passen en echt deel uitmaken van onze familie. We geloven in het samenbrengen van mensen, het creëren van een hechte band en het bevorderen van innovatieve denkwijzen, wat de essentie vormt van ons Strict-DNA. Naast onze dagelijkse werkzaamheden vinden we het belangrijk om ervoor te zorgen dat er altijd ruimte is voor plezier en ontspanning en we organiseren regelmatig uitjes en activiteiten, zoals de jaarlijkse familiedag.

Onze MVO aanpak

Samen met onze klanten creëren we een veilige en duurzame samenleving waarin iedereen kan profiteren van digitale mogelijkheden. Wij ondersteunen bij de realisatie van digitale ambities en dat doen we op een maatschappelijk verantwoorde manier. Zo hebben we impact op korte- en lange termijn en maken we het direct het verschil.

Werken bij Strict  

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende carrière bij Strict? Wil je toonaangevende IT-projecten leiden en grote klanten in Nederland veilig laten werken? Ervoor zorgen dat organisaties door middel van technische oplossingen steeds efficiënter werken? Word dan onderdeel van Strict en ga samen met onze collega’s die uitdagingen aan.  

Young Professionals  

Het traineeship van Strict Young Professionals brengt bedrijven en de allerbeste high potentials samen. Door ons opleidingsprogramma en begeleiding van onze ervaren consultants en projectmanagers bieden wij pas afgestudeerden van zowel hbo als wo een vliegende start van een succesvolle carrière bij mooie organisaties. Voor bedrijven biedt het programma een ideale kans om gekwalificeerde talenten uit de markt te halen.