Industrie

Nieuwe technologische ontwikkelingen spelen een steeds belangrijke rol voor bedrijven en organisaties. Denk aan 5G, Internet of Things, Cloud en Smart Ecosystems. Volop uitdagingen om alle bedrijfsoperaties draaiende te houden, maar ondertussen wel te blijven innoveren en zo de concurrentie voor te blijven. Hoe kan je als bedrijf optimaal profiteren van deze ontwikkelingen? En hoe zorg je ervoor dat de business er niet onder lijdt?

Uitdagingen in de industrie.

In de industrie moeten productieomgevingen slimmer en wendbaarder worden. Dat vraagt bijvoorbeeld om een koppeling tussen IT-systemen en (I)OT-systemen. Data zijn van cruciaal belang bij het nemen van beslissingen of om systemen zelf beslissingen te laten nemen. Bovendien is Cyber Security een grote uitdaging omdat systeem met een relatief korte levenscyclus (IT) worden verbonden met systemen die soms decennia bestaan. Kortom, volop uitdagingen en dan is deskundig en onafhankelijk advies gewenst.

Strict ondersteunt bij de inrichting en optimalisatie van bedrijfsprocessen en de keuze, inrichting en optimalisatie van de daarvoor benodigde ICT-systemen. Door de digitalisering worden deze processen steeds afhankelijker van de toepassingen van technologie. Dit vraagt om de nieuwste innovaties zonder dat de lopende business geschaad wordt. De experts binnen Strict weten alles van hun vakgebieden, zoals 5G, Cloud, Internet of Things, Smart Industry en meer. Dat betekent dat we niet alleen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, maar ook weten hoe deze toepasbaar zijn binnen uw business en welke ontwikkelingen voor uw organisatie de komende jaren relevant zijn. En uiteindelijk: de oplossing die je kiest, moet het gewoon doen!

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800