Klantverhalen

Wij helpen organisaties hun digitale ambities waar te maken. In onderstaande klantverhalen lichten we uit hoe we dat doen en bij welke klanten.

BNNVARA visual
Klantverhaal

BNNVARA

BNNVARA maakt content die ertoe doet met de steun van leden. De omroep beheert onder andere daarom veel vertrouwelijke gegevens. Zowel persoonsgegevens als personeels- of financiële gegevens. Om al die vertrouwelijke gegevens zo goed mogelijk te kunnen waarborgen, is het belangrijk dat BNNVARA een goede informatiebeveiliging heeft. Strict helpt BNNVARA met het uitvoeren van risicoanalyses. Zo krijgt de omroep waardevolle inzichten en wordt tegelijkertijd het bewustzijn voor een goed privacy beleid vergroot.

Blog-Header
Klantverhaal

Provincie Utrecht

Provincie Utrecht wil haar reizigers een zo optimaal mogelijke tramreis bieden. Samen met Provincie Utrecht heeft Strict daarom het communicatieplatform ULTRA opgezet. Dankzij ULTRA kunnen trams blijven rijden wanneer één van de netwerken uitvalt, kunnen reizigers hun reis plannen met betere realtime informatie en is er een betere veiligheid voor de reiziger. Vanaf deze zomer zullen alle trams met het communicatieplatform ULTRA uitgerust zijn.

Erasmus MC klantcase
Klantverhaal

Erasmus MC

Strict helpt het Erasmus MC met mission critical communicatie-oplossingen die altijd bereikbaar en 100% stabiel zijn. Al jaren is Strict nauw betrokken bij het Rotterdamse ziekenhuis en begeleidt grootschalige projecten waardoor het Erasmus MC in staat is om de best mogelijke zorg te leveren aan haar patiënten.

Alle klantverhalen

    Hoe kunnen we je helpen?

    Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

    Of bel 088 55 55 800

    Olaf schaduw-1