Strategie & Digitale Transformatie

Op integrale wijze helpen wij bedrijven om op een agile manier met digitale ontwikkelingen om te gaan. We helpen klanten bij het organiseren en implementeren van innovaties waarbij we een kortcyclische aanpak hanteren. Onze klanten kunnen hierdoor snel beschikken over innovaties die de markt biedt. Zo willen we als enabler van innovaties leading zijn in de digitale strategische advisering en begeleiding van bedrijven bij hun transformatie.

Van strategie tot resultaat.

Wij pakken projecten aan van A tot Z. Daarbij zijn wij niet bang om een resultaatgarantie te geven. Met de Strict Projectaanpak worden complexe klanttrajecten opgeknipt in beheersbare stappen. Elk van de stappen geeft een concreet resultaat en heldere besluitvorming voor een overgang naar een volgende fase. Hierdoor krijgen jullie gedurende het traject goed inzicht in het verloop en worden risico’s maximaal gemitigeerd.
 

Een succesvolle digitale transformatie vereist meer dan simpelweg een knop omdraaien. Afhankelijk van de uitdaging stellen wij multidisciplinaire teams samen die gezamenlijk werken aan een oplossing: van het opzetten van een solide IT-infrastructuur en het aanpakken van compliance vraagstukken tot het begeleiden van de organisatie bij het omarmen van nieuwe werkmethoden. 

Embrace today's endless digital possibilities

Klaar voor de toekomst

De wereld vraagt in steeds kortere cycli om nieuwe mogelijkheden, andere dienstverlening en een meer persoonlijke manier van samenwerken. Als organisatie moet je jezelf continu kunnen herschikken om hierin mee te kunnen veranderen. Gebruik maken van de nieuwste innovaties vraagt dus ook meer dan alleen het implementeren van nieuwe technologieën: jullie teams moeten wendbaar kunnen omgaan met de veranderende wereld die op hen afkomt. Jullie wendbaarheid bepaalt dan ook je overlevingskans. 

Lees meer

Onze projectaanpak

Wij kunnen projecten van A tot Z voor jullie oppakken. Van onafhankelijk advies tot en met de resultaatgerichte begeleiding bij de implementatie van innovatieve technologie.

Strategie & advies - 1-1

Strategie & advies


Op basis van jullie business doelstellingen bepalen we de digitale ambities en roadmap.

Implementatie & adoptie - 2-1

Implementatie & adoptie


We implementeren de technologie met resultaatgarantie en zorgen voor adoptie onder jullie eindgebruikers.

Grip & Controle - 3-1

Grip & controle


We helpen jullie in control te komen en blijven. Daarmee waarborgen we de continuïteit van jullie organisatie.

BNNVARA visual
Klantverhalen

BNNVARA

BNNVARA maakt content die ertoe doet met de steun van leden. De omroep beheert onder andere daarom veel vertrouwelijke gegevens. Zowel persoonsgegevens als personeels- of financiële gegevens. Om al die vertrouwelijke gegevens zo goed mogelijk te kunnen waarborgen, is het belangrijk dat BNNVARA een goede informatiebeveiliging heeft. Strict helpt BNNVARA met het uitvoeren van risicoanalyses. Zo krijgt de omroep waardevolle inzichten en wordt tegelijkertijd het bewustzijn voor een goed privacy beleid vergroot.

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800

Olaf schaduw-1