Zorg

De healthcare in Nederland is opgedeeld in drie onderdelen: preventie, cure en care. Preventieve zorg is gericht op het voorkomen van ziekten en wordt veelal geleverd door GGD-instellingen. Onder de Cure vallen de instellingen die de patiënten met tijdelijke ziektes of aandoeningen kunnen helpen met een duidelijk behandelplan. Bijvoorbeeld ziekenhuizen, fysiotherapie, verloskunde en kortdurende geestelijke gezondheidszorg (GGZ) zijn hier onderdeel van. De Care is ingericht voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en waarbij het tijdelijke karakter vervallen is. Hieronder vallen: verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VV&T), gehandicaptenzorg, kind- en jeugdzorg en langdurige geestelijke gezondheidszorg.

Innovatie in de healthcare

Binnen de healthcare is nog veel ruimte voor technologische verbetering en innovatie. We zien dat technologische innovatie binnen ziekenhuizen een hot item is, terwijl er in de zorg buiten de ziekenhuizen nog een hele hoop te verbeteren valt op dit gebied. Ook op het gebied van de typische Healthcare-ICT liggen nog vele uitdagingen om uiteindelijk the Best Healing Environment te creëren voor patiënten en cliënten.

Dimensies voor vernieuwing in de Healthcare liggen voor Strict op het pad van kwaliteit. De kwaliteit van ons onafhankelijk advies en projectmanagement mag niet vaag of wollig zijn, maar is vooral concreet, uitdagend, gedegen en bewezen. Kwaliteit bevat alle aspecten van het ziekenhuisproces en dus niet alleen de kenmerken van het product of de dienstverlening zelf. Kwaliteit betreft ook onze toegevoegde waarde voor de klant en het commitment voor het eindresultaat, inclusief de adoptie door de klant-organisatie. Het is niet voor niets dat sommige klanten over ons zeggen: “Strict is een snoepwinkel vol uitstekende ICT kennis en kunde”.

Insights

Zorgcommunicatie – 5G of toch WiFi?

Zorgcommunicatie – 5G of toch WiFi?

ma 27 mrt 2023
Grip op de ICT | Jeroen Bosch Ziekenhuis & Strict

Grip op de ICT | Jeroen Bosch Ziekenhuis & Strict

do 30 sep 2021
Webinar replay: Future Healthcare

Webinar replay: Future Healthcare

vr 7 mei 2021

WHITEPAPER – TECHNOLOGIE IN DE CARE.

In onze whitepaper ‘Technologie in de Healthcare’ geven onze Young Professionals inzicht in de huidige Healthcare markt en welke technologische ontwikkelingen een belangrijke rol spelen. Download de whitepaper gratis.

Whitepaper download foto

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800