Technologie & Innovatie

In een snel evoluerende omgeving heeft technologie een cruciale rol ingenomen als katalysator voor groei en innovatie. Moderne organisaties beseffen dat het succes van vandaag en morgen wordt bepaald door de mate waarin ze openstaan voor digitale transformatie en ze nieuwe technologische oplossingen omarmen.


Maar hoe houd je alle ontwikkelingen en technologische vooruitgang bij en ijk je de relevantie en impact op de toekomst van jouw organisatie? En hoe integreer je vervolgens de relevante ontwikkelingen in jouw bedrijfsvoering?

Technologiekeuzes voor zekerheid en groei van jouw organisatie

In de dynamische wereld van vandaag speelt technologie een centrale rol in het succes van moderne organisaties. Organisaties kunnen niet langer vasthouden aan hun verouderde bedrijfsmodellen en processen. Organisaties moeten proactief digitale transformatie omarmen en nieuwe technologische oplossingen aannemen om hun efficiëntie te vergroten, klantbetrokkenheid te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen.

Maar voor een succesvolle digitale transformatie is een stevig technisch fundament, dat als één geheel de organisatie ondersteunt bij het uitvoeren van haar kernactiviteiten, essentieel. Dit fundament bestaat uit een schaalbare en toekomstbestendige architectuur en daarop gebaseerde infrastructuur, een gestroomlijnd IT-basislandschap met robuuste applicaties en een doordachte informatiebeveiliging. Thema’s zoals cloudoplossingen, moderne infrastructuren, mobiele connectiviteit, en de inrichting van de werkplek voeren de toon.

Kortom, een solide technisch fundament is van essentieel belang voor moderne organisaties die willen floreren in de digitale economie. Het vormt de basis voor innovatie, groei en concurrentievoordeel. Organisaties die niet strategisch investeren in de juiste technologieën en een het bevorderen van een cultuur van technologieadoptie, zullen achterop raken in de digitale transformatie.

Met een stevig ICT technologie fundament 

Een solide technologisch fundament is niet langer een luxe, maar een noodzaak als de organisatie zich wil kunnen blijven aanpassen aan een voortdurend veranderende wereld.

beheers je risico's en kosten van de organisatie

Ben je gerust omdat er minder fouten optreden en minder beperkingen op je bedrijfsvoering ontstaan. En heb je zicht in- en grip op je de kosten van je ICT infrastructuur. Resulteren betere processtromen in kostenbesparingen en verhoogde efficiëntie. En heb je de beveiliging en privacy van gevoelige informatie en klantgegevens veilig gesteld tegen aanvallen en misbruik.

bezit je flexibiliteit door transformatiekracht

Ondervind je geen belemmeringen in het bereiken van je doelstellingen omdat je beter gebruik maakt van de technologische mogelijkheden. Ben je flexibel en kan je op- en af schalen afhankelijk van de eisen van jouw organisatie. En integreer je nieuwe technologieën en bestaande systemen met minder moeite en heb je blijvende transformatiekracht.

werken medewerkers efficiënt en met plezier

Kunnen medewerkers altijd en overal werken dankzij een veilige verbinding en goede infrastructuur. Omarmen zij nieuwe technologieën en passen zij zich aan nieuwe manieren van werken aan. En is er ruim draagvlak om de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om met nieuwe tools en systemen te werken.

De juiste technologieën omarmen voor jouw digitale transformatie

Digitale transformatie, de overgang van traditionele bedrijfsmodellen naar meer technologie gedreven en data gestuurde processen, heeft onze wereld ingrijpend veranderd. Hoewel het potentieel voor groei en innovatie enorm is, gaat deze verschuiving niet zonder uitdagingen. De snelheid van technologische verandering kan overweldigend zijn. Wat vandaag modern en innovatief is, kan morgen alweer verouderd zijn. Het bijhouden van nieuwe technologische ontwikkelingen en het kiezen van de juiste oplossingen voor de lange termijn strategie van jouw organisatie, is een continue uitdaging.

Met de ICT Health Check van Strict analyseren we organisaties en bieden we inzicht in de huidige staat van hun ICT infrastructuur. Wij identificeren kwetsbaarheden en helpen zo de organisatie een stevige ICT omgeving neer te zetten die klaar is voor de volgende stap in jouw digitale transformatie.

FotoshootBarend2021-06

Innovatiekracht is het consistent kunnen realiseren van nieuwe ideeën

Innovatie is het vermogen van een organisatie om voortdurend kennis en ideeën te transformeren tot nieuwe producten, diensten en processen. Hiervoor heb je als organisatie de juiste structuur, processen en vaardigheden nodig. Dit is dus geen eenmalig actie. Innovatie is bedrijfsstrategie.

Het inrichten van innovatie vraagt om een combinatie van visie, creativiteit, cultuur, samenwerking, kennisoverdracht en idee implementatie management. Innovatie kan verschillende vormen aannemen: van nieuwe technologieën en toepassingen tot vernieuwende manieren van werken, processen en bedrijfsmodellen. Innovatie vereist ook begeleiding in de vorm van innovatiemanagement en het stimuleren van een cultuur waarin leren centraal staat, met training en coaching.

Innovatie is een continue inspanning om relevant te blijven, voorop te lopen en de uitdagingen en wensen van de snel veranderende wereld voor te zijn. Kortom, innovatie is de motor achter een succesvolle leiderschapspositie in je branche. Organisaties die investeren in het stimuleren van een innovatiecultuur en die hun organisatie en processen structureren om innovatie te bevorderen, hebben de sleutel tot het creëren van waarde en blijvende relevantie in handen.

Strict begeleidt organisaties in de versterking van haar innovatiekracht. In onze Innovatie Workshop brengen we in kaart wat de huidige positie van de organisatie en haar producten en diensten is en waar ze naar toe wil. Dit spiegelen we aan de huidige en aanstaande ontwikkelingen in de markt.

Insights

5G Veiling | De Strict 5G Podcast

5G Veiling | De Strict 5G Podcast

do 11 jul 2024
RedCap | De Strict 5G Podcast

RedCap | De Strict 5G Podcast

wo 26 jun 2024
Perceelgebonden Netwerken met Private 5G | De Strict 5G Podcast

Perceelgebonden Netwerken met Private 5G | De Strict 5G Podcast

do 13 jun 2024

Klantervaringen

PMC-Strict-1

Case Prinses Máxima Centrum

Kinderkanker bestrijden en kinderen een sociaal verblijf bieden door inzet van digitale innovatie.

Lees verder →

Erasmus MC klantcase

Case Erasmus MC

Optimale zorg bieden door 100% stabiele communicatie-oplossingen.

Lees verder →

Meldkamer

Case Meldkamer Limburg (112 hulpdiensten)

Veiligheid waarborgen en levens redden door optimale bereikbaarheid en beveiliging van privacygevoelige gegevens

Lees verder →

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800