Cloud

De toenemende digitalisering heeft de deuren geopend naar een wereld van ongekende mogelijkheden en tegelijkertijd - niet te negeren - uitdagingen met zich meegebracht. Dat vraagt om een netwerk van de toekomst met impact op de manier waarop we communiceren, werken en leven met aandacht voor de wereld om ons heen. 

Digitalisering biedt vele kansen om als organisatie onderscheidend te zijn en klanten nog beter van dienst te zijn. De komende jaren zullen we zien dat die digitalisering steeds meer vanuit de Cloud gaat gebeuren: we krijgen te maken met cloud only infrastructuren. De keerzijde van al deze ontwikkelingen is dat organisaties en onze maatschappij kwetsbaar worden voor aanvallen die leiden tot imagoschade, financiële schade en persoonlijke schade. Het brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van architectuur, infrastructuur, privacy en cyber security.

De uitdagingen.

We zien dat organisaties door Corona keuzes hebben moeten maken onder druk. Thuiswerkfaciliteiten waren niet langer een luxe, maar een noodzaak. Cloud speelt hierin een essentiële rol met oplossingen zoals Microsoft 365 en Azure. Maar zijn de gemaakte keuzes op de lange termijn ook de juiste? Is de veiligheid gewaarborgd? Is er goed nagedacht over de inrichting van de werkplek?

Naast de thuiswerkplek, speelt cloud ook een belangrijke rol in andere aspecten van jullie organisatie. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en steeds meer organisaties worden het cloud ecosysteem ingetrokken doordat nieuwe diensten alleen nog vanuit de cloud worden aangeboden. Het betekent dat je als organisatie vaak met meerdere partijen samenwerkt vanuit de cloud. Hoe zorg je hier voor de juiste architectuur, hou je grip op je resources en security?

Zij vertrouwen op Strict.

Herkenbaar? Problemen waar onze klanten tegenaanlopen:

  • Eigenlijk hebben we te weinig inzicht in alle contracten die er lopen.
  • We realiseren ons dat cloud een belangrijke rol speelt, maar weten niet welke stappen we moeten nemen.
  • Door Corona waren we gedwongen plots stappen te moeten nemen richting de cloud, maar we weten niet zeker of we de juiste stappen hebben genomen.
  • We hebben behoefte aan meer inzicht in de mogelijkheden van cloud.
“Strict is een snoepwinkel van kennis en kunde”
Richard Kamman ronde foto-2
Richard Kamman

(oud) CIO, Prinses Maximá Centrum

“Zonder Strict stijgt er geen vliegtuig op.”
Schiphol nieuw
Schiphol

De mogelijkheden van cloud voor organisaties zijn groot. Dat maakt het echter als organisatie ook lastiger om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen én te weten welke stappen jullie moeten nemen. Vervolgens is migratie naar de cloud en inzicht houden in alle lopende contracten ook een vak apart. Strict biedt jullie daarom graag complete ontzorging op dit gebied. We kunnen jullie helpen met awareness workshops, het opstellen van een journey, de migratie en het krijgen en houden van control.

Willen jullie toewerken naar een gedegen cloud strategie?

Onze consultants helpen jullie graag verder. Laat via het formulier jouw gegevens achter om vrijblijvend in contact te komen. We kijken dan graag gezamenlijk hoe we jullie kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan