Transport & Logistiek

Met de hulp van Strict kunnen op Schiphol vliegtuigen vertrekken en worden passagiers op een vlotte en efficiënte manier door de security geloodst. Ook helpen consultants van Strict bij het op tijd laten rijden van treinen en camerabewaking op stations. Strict heeft meer dan ruime ervaring in de sector Transport & Logistiek en dat komt uitstekend van pas.

Digitale innovatie in de praktijk

Welke technologische trends zijn het meest relevant? En hoe implementeer je dat binnen je organisatie? Hoe zorg je dat de service aan je reizigers optimaal blijft, terwijl er aan een nieuwe digitale infrastructuur wordt gewerkt? Allemaal vragen waar de consultants van Strict wel raad mee weten. Met jarenlange ervaring op de meest prominente locaties in Nederland. Door digitale innovaties naar de praktijk te vertalen en de implementatie te begeleiden.

Schiphol

Digitale processen en middelen om de reizigerservaring te verbeteren

Schiphols’ ambitie is om Schiphol duurzaam te ontwikkelen tot Europe’s Preferred Airport: de voorkeursluchthaven van reizigers, luchtvaartmaatschappijen en logistieke dienstverleners. Dat maakt Schiphol aantrekkelijk voor een groot aantal bedrijven en dienstverleners. In die ambitieuze omgeving voelt Strict zich thuis. Schiphol investeert in digitale processen en middelen die de beleving van de reizigers en overige klanten verbeteren. Strict ’s adviesdiensten op de luchthaven liggen bijvoorbeeld op het vlak van Missie Kritische Communicatie en dan met name op het gebied van radiocommunicatie. Een veel gehoorde uitspraak vanuit Schiphol-Group: “Zonder Strict gaat er hier geen vliegtuig de lucht in”.

Nieuwe terminal.

Momenteel werkt Strict mee aan de realisatie van de nieuwe (5e) Terminal en Pier en het Radio Control Center. Zo levert Strict een significante bijdrage aan de gewenste TOP CONNECTIVITY op de luchthaven. Strict werkt ook mee aan de Informatiebeveiliging op Schiphol. Dit doen we onder meer door middel van het uitvoeren van projecten rondom ‘wayfinding’ op het terrein en binnen de terminals, projecten rondom Cameratoezicht en Cyber Security. Een mooi en innovatief project waaraan Strict een succesvolle bijdrage heeft geleverd is het ‘Selfservice Passport Control system’ op de luchthaven. Deze bedrijfskritische functionaliteit is gebaseerd op het door Strict ontwikkelde ‘eGates-as-a-Service’-dienstverleningsconcept.

Meer klantverhalen
Headers website templates - sectoren (2500 x 885 px) (1920 x 1080 px) 5

Insights

Actuelere reisinformatie voor reizigers dankzij nieuw communicatieplatform | klantcase Regiotram Utrecht

Actuelere reisinformatie voor reizigers dankzij nieuw communicatieplatform | klantcase Regiotram Utrecht

vr 8 apr 2022 1 min read
5G, een bedreiging voor de luchtvaart?
5G

5G, een bedreiging voor de luchtvaart?

di 1 feb 2022 4 min read
Strict helpt mee aan de Covid-19 teststraat op Schiphol

Strict helpt mee aan de Covid-19 teststraat op Schiphol

ma 17 aug 2020 1 min read

Ready to take control?

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800