Strict b.v.

Gebouw Le Chêneau
Lange Dreef 11-f
4131 NJ Vianen

Volg ons

Onze branches

 

Wij zijn actief in veel verschillende branches, het meest actief zijn we in de healthcare, overheid, vervoer, industrie en openbare orde en veiligheid (OOV) branches.

 

Healthcare

Kennis van de zorgketens, ICT en processen in de Healtcare is een onderscheidend vermogen van Strict. Wij bieden onafhankelijk advies tot en met de resultaatgerichte begeleiding bij de implementatie van innovatieve zorg-technologie.

 

Overheid

Onze overheden staan voor enorme digitale uitdagingen. Dat vraagt om een visie op de digitale ambities; Strict kan daarbij helpen. Dat doen we al bij gemeentes, provincies en diverse overheidsinstanties.

 

Vervoer

Met de hulp van Strict kunnen op Schiphol vliegtuigen vertrekken en worden passagiers op een vlotte en efficiënte manier door de security geloodst. Ook helpen consultants van Strict bij het op tijd laten rijden van treinen en camerabewaking op stations. Strict heeft meer dan ruime ervaring in de sector Vervoer en dat komt uitstekend van pas.

 

Industrie

Nieuwe technologische ontwikkelingen spelen een steeds belangrijke rol voor bedrijven en organisaties. Denk aan 5G, Internet of Things, Cloud en Smart Ecosystems. Volop uitdagingen om alle bedrijfsoperaties draaiende te houden, maar ondertussen wel te blijven innoveren en zo de concurrentie voor te blijven. Hoe kan je als bedrijf optimaal profiteren van deze ontwikkelingen? En hoe zorg je ervoor dat de business er niet onder lijdt?

Openbare orde en veiligheid

Moderne, betrouwbare en veilige Informatie- en communicatiesystemen zijn voor de hulpverleners en andere betrokkenen binnen de sector openbare orde en veiligheid van cruciaal belang, ja zelfs van levensbelang! Dat vraagt om specifieke ICT-expertise: die hebben we bij Strict.

 

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800

Olaf schaduw-1