Strict b.v.

Gebouw Le Chêneau
Lange Dreef 11-f
4131 NJ Vianen

Volg ons

Digital transformation

Op integrale wijze helpen wij bedrijven om op een agile manier met digitale ontwikkelingen om te gaan. We helpen klanten bij het organiseren en implementeren van innovaties waarbij we een kortcyclische aanpak hanteren. Onze klanten kunnen hierdoor snel beschikken over innovaties die de markt biedt. Zo willen we als enabler van innovaties leading zijn in de digitale strategische advisering en begeleiding van bedrijven bij hun transformatie.

Illustratie digital transformation-2

Onze vijf kerngebieden

Wij pakken projecten aan van A tot Z. Daarbij zijn wij niet bang om een resultaatgarantie te geven. Met de Strict Projectaanpak worden complexe klanttrajecten opgeknipt in beheersbare stappen. Elk van de stappen geeft een concreet resultaat en heldere besluitvorming voor een overgang naar een volgende fase. Hierdoor krijgen jullie gedurende het traject goed inzicht in het verloop en worden risico’s maximaal gemitigeerd. 
 
Wij richten ons op vijf kerngebieden om jullie te helpen met de digitale transformatie. Deze kerngebieden zijn de belangrijkste thema's op het vlak van digitale transformatie. Voor ieder kerngebied kunnen wij teams samenstellen met verschillende expertises.

Wendbaarheid

De wereld vraagt in steeds kortere cycli om nieuwe mogelijkheden, andere dienstverlening en een meer persoonlijke manier van samenwerken. Als organisatie moet je jezelf continu kunnen herschikken om hierin mee te kunnen veranderen. Jouw wendbaarheid bepaalt dan ook je overlevingskans. Maar hoe zorg je voor een organisatie die een stabiele en betrouwbare dienstverlening levert en trouw blijft aan haar eigen normen en waarden? En tegelijkertijd toch wendbaar genoeg is om op deze continue verandering in te spelen?

Innovatie

Technologische ontwikkelingen houden met onverminderde snelheid aan en organisaties met hoge innovatiekracht geven de toon aan. Als organisatie moet je dan ook een duidelijke richting en betekenisvolle doelen hebben voor de innovatie inspanningen van jouw organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat de innovatie cultuur in het DNA van jouw organisatie opgenomen wordt? En hoe structureer je jouw organisatie en processen op zo’n manier dat innovatie in de organisatie floreert?

Technologie

In een snel evoluerende omgeving heeft technologie een cruciale rol ingenomen als katalysator voor groei en innovatie. Moderne organisaties beseffen dat het succes van vandaag en morgen wordt bepaald door de mate waarin ze openstaan voor digitale transformatie en ze nieuwe technologische oplossingen omarmen. Maar hoe houd je alle ontwikkelingen en technologische vooruitgang bij en ijk je de relevantie en impact op de toekomst van jouw organisatie? En hoe integreer je vervolgens de relevante ontwikkelingen in jouw bedrijfsvoering?

Continuïteit

De wereld wordt gekenmerkt door groeiende toegang tot informatie en communicatie, wat leidt tot meer interactie tussen organisaties en hun omgeving. Maar deze toegenomen verbondenheid brengt een verhoogde kans op disruptieve gebeurtenissen met zich mee. Want een gebeurtenis aan de andere kant van de wereld kan grote impact hebben op de continuïteit van jouw bedrijfsvoering.

Als organisatie moet je jezelf beschermen tegen deze mogelijke calamiteiten en onderbrekingen om zo de dienstverlening aan jouw klanten te kunnen waarborgen en herstelkosten te vermijden. Maar hoe bescherm je jezelf zonder dat dit een dagtaak wordt die afleidt van jouw belangrijkste prioriteit: jouw dienstverlening en relatie met je klant?

Duurzaamheid

De druk vanuit de maatschappij en regelgeving, maar zeker ook de eigen intrinsieke motivatie maakt dat organisaties zich steeds meer bewust zijn van hun impact op hun omgeving. Het besef groeit dat zakelijk succes niet alleen draait om financiële winst, maar ook om het nemen van je sociale verantwoordelijkheid. 

Het bepalen van een duurzaamheidsstrategie is dan ook niet langer een optie, maar een essentiële stap om relevant én succesvol te blijven. Maar hoe vertaal je deze generieke wens in concrete duurzaamheidsdoelstellingen? En hoe waarborg je dat de door jouw geformuleerde doelstellingen ook daadwerkelijk behaald worden?

Onze projectaanpak

Wij kunnen projecten van A tot Z voor jullie oppakken. Van onafhankelijk advies tot en met de resultaatgerichte begeleiding bij de implementatie van innovatieve technologie. Liever een klein deel uit handen geven? Bekijk dan per kerngebied hierboven hoe wij jullie kunnen helpen.

Strategie & advies - 1-1

Strategie & advies


Op basis van jullie business doelstellingen bepalen we de digitale ambities en roadmap.

Implementatie & adoptie - 2-1

Implementatie & adoptie


We implementeren de technologie met resultaatgarantie en zorgen voor adoptie onder jullie eindgebruikers.

Grip & Controle - 3-1

Grip & controle


We helpen jullie in control te komen en blijven. Daarmee waarborgen we de continuïteit van jullie organisatie.

BNNVARA visual
Klantverhalen

BNNVARA

BNNVARA maakt content die ertoe doet met de steun van leden. De omroep beheert onder andere daarom veel vertrouwelijke gegevens. Zowel persoonsgegevens als personeels- of financiële gegevens. Om al die vertrouwelijke gegevens zo goed mogelijk te kunnen waarborgen, is het belangrijk dat BNNVARA een goede informatiebeveiliging heeft. Strict helpt BNNVARA met het uitvoeren van risicoanalyses. Zo krijgt de omroep waardevolle inzichten en wordt tegelijkertijd het bewustzijn voor een goed privacy beleid vergroot.

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800

Olaf schaduw-1