Hoe gezond is de ICT van jullie organisatie?

Dankzij de ICT Health Check krijgen jullie inzicht in de huidige stand van zaken. 

Doe de ICT Health Check van Strict en ga een gezonde toekomst tegemoet. Met deze aanpak helpt Strict organisaties om een flexibele, wendbare, productieve en efficiënte ICT omgeving te creëren, in combinatie met de slagkracht van de organisatie.

Waarom een ICT Health Check? 

Veel organisaties ervaren momenteel een uitdaging op het gebied van ICT. Er is twijfel over de flexibiliteit en wendbaarheid van de ICT-omgeving in combinatie met de slagkracht van de organisatie. Met name naar de toekomst waarin nieuwe innovaties sterk in opmars zijn en waarvoor nu integraal inzicht ontbreekt.

Organisaties hebben behoefte om een Health Check te laten verrichten op haar ICT-omgeving, om duidelijk te krijgen op welk volwassenheids- en kwaliteitsniveau de ICT-omgeving zich bevindt én wat de “GAP” is tussen de huidige situatie en de ambitie van de organisatie. Om invulling te geven aan de wens van organisaties, heeft Strict een flexibele, modulaire en wendbare methodiek ontwikkeld.

Zij vertrouwen op Strict.

Wat levert de ICT Health Check op?

  • Healthcheck op de IT Infrastructuur, Service Management, Informatiebeveiligingsbeleid, Privacy en Processen.
  • Inzicht in de gap tussen verwachting/contracten en levering/prestaties.
  • Inzicht in de gap tussen de IST en Ambitie.
  • Advies, verbeterpunten en aanbevelingen voor zowel de korte- als lange termijn.
  • Inzicht in de Quick Wins: kleine snelle efficiency-slagen en kostenbesparingen.
  • Roadmap naar “de stip op de horizon”.
“Strict is een snoepwinkel van kennis en kunde”
Richard Kamman ronde foto-2
Richard Kamman

(oud) CIO, Prinses Maximá Centrum

“Zonder Strict stijgt er geen vliegtuig op.”
Schiphol nieuw
Schiphol

Strict werkt met een stapsgewijze aanpak, gebaseerd op samenwerking tussen de opdrachtgever en Strict (co-creatie). Zo komen we tot een ICT-ambitie, als onderdeel van de overall-ambitie van de organisatie. Daarbij komt de focus te liggen op het “van buiten naar binnen denken”.

Wil jij een ICT Health Check?

Onze consultants helpen jullie graag verder. Laat hiernaast jouw gegevens achter om vrijblijvend in contact te komen. We kijken dan graag gezamenlijk hoe we jullie kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan