Waar gaan de ICT ontwikkelingen de komende jaren naartoe?

Met de innovatie workshop ben je weer op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw branche.

Er zijn van die momenten dat je voelt dat het beter kan en moet binnen je organisatie. Het barst van de innovatieve technologie; maar zie daar maar eens de juiste instrumenten en trends uit te selecteren. Laat je informeren en inspireren door de Innovatie Workshop van Strict.

Waarom een Innovatie Workshop? 

Om weer grip op de toekomst te krijgen, is zo’n workshop een prima eerste stap. We inventariseren waar uw organisatie staat en bespreken waar u naartoe wilt.  Bovendien kunnen we uw situatie spiegelen aan vergelijkbare organisaties.

Zij vertrouwen op Strict.

Wat levert de Innovatie Workshop op?

Als Strict weten we wat er te koop is. Onze professionals kennen de actuele ontwikkelingen en beheersen de techniek om die binnen de Innovatie Workshop inzichtelijk te maken. Het aanbod aan innovatieve technologie is overweldigend, maar het is zeker niet allemaal relevant voor uw organisatie. De interactie van een Workshop is vaak een uitstekend instrument om een rode draad te leggen. Aan het einde van de workshop weten jullie welke ontwikkelingen er nu en binnen de komende jaren spelen én hebben jullie inzicht in hoe je jullie digitale ambities kan waarmaken. Bij de inrichting van de Workshop houden we uiteraard rekening met uw specifieke wensen.
“Strict is een snoepwinkel van kennis en kunde”
Richard Kamman ronde foto-2
Richard Kamman

(oud) CIO, Prinses Maximá Centrum

“Zonder Strict stijgt er geen vliegtuig op.”
Schiphol nieuw
Schiphol

Willen jullie geïnspireerd worden in een innovatie workshop?

Onze consultants helpen jullie graag verder. Laat hiernaast jouw gegevens achter om vrijblijvend in contact te komen. We kijken dan graag gezamenlijk hoe we jullie kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan